Julie Newmar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Newmar
(Julia Chalene Newmeyer)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.8. 1933 - 23:26h
Místo:
Los Angeles
Země:
Věk:
86 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Julie Newmar - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.8.1933 - 23:26  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.8.1933 - 07:26  
US, Los Angeles:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Newmar 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Julie Newmar
datum narození 16.8.1933
(herečka, instagram)

Julie Newmar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2010) - Beautiful Darling
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2005) - The Many Faces of Catwoman
(2004) - Living in TV Land (TV seriál)
(2003) - Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(1999) - Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
(1999) - If... Dog... Rabbit...
(1997) - Sobbin' Women: The Making of 'Seven Brides for Seven Brothers'
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Oblivion 2: Backlash
(1995) - Tři muži v negližé
(1995) - Hope & Gloria (TV seriál)
(1994) - Oblivion
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1990) - Nudity Required
(1989) - Batmánie
(1989) - Duchové to dokáží
(1988) - Dance Academy
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Temný vesmír
(1985) - That's Dancing!
(1985) - Reel Horror
(1985) - Evils of the Night
(1984) - Streetwalkin'
(1984) - Love Scenes
(1983) - Střední škola po americku
(1983) - Hysterical
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
(1978) - Jason of Star Command (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Terraces
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Monster Squad (TV seriál)
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Columbo: Dvojitý šok
(1972) - A Very Missing Person
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - The Feminist and the Fuzz
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - Mother
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1969) - The Maltese Bippy
(1969) - Mackennovo zlato
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1966) - The Monkees (TV seriál)
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - My Living Doll (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - For Love or Money
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - Girl Talk
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Rookie
(1959) - Li'l Abner
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1956) - To Tell the Truth
(1955) - The Phil Silvers Show (TV seriál)
(1954) - Sedm nevěst pro sedm bratrů
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - Tonight!
(1953) - Person to Person
(1953) - The I Don't Care Girl
(1953) - The Farmer Takes a Wife
(1953) - The Eddie Cantor Story
(1953) - Slaves of Babylon
(1953) - Serpent of the Nile
(1953) - Přidej se k nám
(1952) - I've Got a Secret
(1952) - She's Working Her Way Through College
(1952) - Just for You
(1950) - What's My Line?
(1948) - The Perry Como Show
Julie Newmar - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.8.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Newmar 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Newmar - herečka

se narodila 16.8.1933 ve městě Los Angeles, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Newmar

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Julie Newmar
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
23°55’
4
 
LunaLuna:
Rak
9°23’
2
 
MerkurMerkur:
Lev
5°21’
3
 
VenušeVenuše:
Panna
24°56’
5
 
MarsMars:
Váhy
24°17’
5
 
JupiterJupiter:
Panna
25°03’
5
 
SaturnSaturn:
Vodnář
12°11’
9
R
UranUran:
Beran
27°19’
12
R
NeptunNeptun:
Panna
9°18’
4
 
PlutoPluto:
Rak
23°49’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°48’
10
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°39’
1
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°47’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
20°09’
2
Domy:
Blíženci
5°37’
Střelec
5°37’
2:
Blíženci
29°51’
8:
Střelec
29°51’
3:
Rak
21°54’
9:
Kozoroh
21°54’
Lev
16°00’
Vodnář
16°00’
5:
Panna
16°07’
Ryby
16°07’
6:
Váhy
24°38’
Beran
24°38’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
10°49’
11
Slun./Luna:
Lev
1°39’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »