Július Pántik wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Július Pántik

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stredné Plachtince
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Július Pántik - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.1.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Július Pántik 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Július Pántik
datum narození 15.1.1922
(herec, instagram)

Július Pántik - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Viera Bálinthová - Herečka bez javiska
(1995) - Veľmi starí obaja
(1994) - Čierny mních
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Podozrenie
(1993) - Mladé letá
(1993) - Eros a Psyché
(1992) - Moje omyly
(1992) - Nedokončené léto Františka Čápa
(1992) - Najdúch
(1991) - Rodina
(1990) - Spomienka na Annu
(1989) - Reverend
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Venček pre starého otca
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Rodák
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1987) - Dvaja
(1986) - V chalúpke a za chalúpkou (TV seriál)
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Stará dobrá kapela (divadelní záznam)
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1983) - Veselé vtáčie rozprávky (TV seriál)
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Pastierova česť
(1982) - Staromódna komédia
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)
(1981) - Režisér
(1981) - Súdim ťa láskou
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Faidra
(1979) - V predvečer
(1979) - Nový život (divadelní záznam)
(1979) - Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
(1979) - Makový mužíček (TV seriál)
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Chobotnica
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Riziko
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Kamarátka Šuška
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Vojáci svobody (TV seriál)
(1976) - Poslední (divadelní záznam)
(1976) - Iba láska
(1976) - Desať percent nádeje
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Sólo pre bicie (hodiny)
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Desatinka citu
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Dobrodružstvá Budzogáňa, zbojníckeho kapitána (TV seriál)
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - Bačova žena
(1971) - Plachtinská svadba
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Kocúrkovo
(1970) - Jozef Budský
(1970) - 87. revír
(1970) - Vassa Železnovová (divadelní záznam)
(1970) - Ujo Váňa
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1970) - Rekviem za rytierov
(1970) - Na svitaní
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Pštrosí večierok
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Stud
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Ako si mačky kúpili televízor
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Kým sa skončí táto noc
(1965) - Kubo
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1964) - Muž pre každé počasie
(1963) - Výhybka
(1962) - Havrania cesta
(1961) - Kohout plaší smrt
(1959) - Velká samota
(1959) - Přerušená píseň
(1956) - Nie je Adam ako Adam
(1955) - Žena z vrchov
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Rohy
(1954) - Frona
(1953) - Rodná zem
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Priehrada
(1949) - Katka
(1949) - Čertova stena
(1948) - Bílá tma
(1947) - Znamení kotvy
(1946) - Varúj...!
(1945) - Vlast vítá

Július Pántik - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Július Pántik 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Július Pántik - herec

se narodil 15.1.1922 ve městě Stredné Plachtince
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Július Pántik

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Július Pántik
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°34’
 
LunaLuna:
Lev
21°07’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°20’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°37’
 
MarsMars:
Štír
11°32’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°21’
 
SaturnSaturn:
Váhy
7°36’
 
UranUran:
Ryby
7°12’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°07’
R
PlutoPluto:
Rak
8°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°54’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
1°14’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°44’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »