Július Vašek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Július Vašek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nové Zámky
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Július Vašek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.12.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Július Vašek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Július Vašek
datum narození 29.12.1926
(herec, instagram)

Július Vašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Takí sme boli
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(2000) - Ako divé husi
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1997) - Die Friedensmission
(1996) - Herodes a Herodias
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - Poslední přesun
(1995) - Hu - hu bratia
(1992) - Odvrátená tvár Vianoc tatranských
(1992) - Muž z pieskovne
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Gemini
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Kráľovstvo kaluží
(1988) - Príživník
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Mercadet
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Krasava
(1988) - Exemplárny prípad
(1988) - Dirigent
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Start do protisměru
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Hody
(1987) - Gottšalk
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Prvý deň podpredsedu
(1986) - Moliére
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Ako dve hrdličky
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Najmocnejšia zbraň
(1984) - Konečne bude mier
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Ťažký deň strigônika Ďura
(1983) - Muž nie je žiadúci
(1983) - Medik
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Tri nevesty
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Cukor
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Fénix
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Odveta
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Moje kone vrané (TV seriál)
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Zlatý zmok
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Rosnička
(1979) - Julek
(1979) - Chobotnica
(1979) - Hordubal
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Nie
(1978) - Na vysokej skale: Spievanka
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Medvedí deň Maťa Mateja
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV seriál)
(1977) - Chlapi
(1977) - Druhá láska
(1977) - Advokátka
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Červené víno
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Letokruhy
(1972) - Javor a Juliana
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Červené víno
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Rudo Móric
(1971) - Zlozor
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Mŕtve oči
(1971) - Kde je tvůj bratr Ábel?
(1971) - Hľadači svetla
(1970) - Rozsudek
(1970) - Medená veža
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1969) - Touha zvaná Anada
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1969) - Molièr
(1969) - Generácia
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Muž, který lže
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Vreckári
(1967) - Dvorné dámy
(1966) - Romance pro křídlovku
(1966) - Majster kat
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1963) - Proces o oslí tieň
(1963) - Lucie
(1962) - Tam za lesem
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Bratia
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1959) - Skaly a ľudia
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - V hodine dvanástej
(1957) - Štyridsaťštyri
(1956) - Čert nespí
(1954) - Drevená dedina

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.12.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Július Vašek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Július Vašek - herec

se narodil 29.12.1926 ve městě Nové Zámky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Július Vašek

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Július Vašek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
7°01’
 
LunaLuna:
Štír
2°18’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°14’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°11’
 
MarsMars:
Býk
7°31’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
25°47’
 
SaturnSaturn:
Střelec
2°59’
 
UranUran:
Ryby
25°45’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°45’
R
PlutoPluto:
Rak
15°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
7°06’
R
Černá LunaLilith:
Panna
22°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°34’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »