Jumiko Šaku wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jumiko Šaku

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herečka

Jumiko Šaku (Yumiko Shaku) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.6.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jumiko Šaku 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jumiko Šaku
datum narození 12.6.1978
(herečka, instagram)

Jumiko Šaku - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Watashitachi ga Puropozu Sarenai noni wa, 101 no Riyuu ga Atte da na 2 (TV seriál)
(2015) - Kiri: Shokugyô Koroshiya
(2014) - Nezumi, Edo wo Hashiru (TV seriál)
(2014) - Jyuui san, Jiken Desu yo (TV seriál)
(2014) - Chi no Wadachi (TV seriál)
(2014) - Aibô: Gekijô-ban III
(2013) - Taiga Masuku
(2013) - The Little Maestro
(2013) - Doctor-X 2 (TV seriál)
(2012) - Toshi Densetsu no Onna (TV seriál)
(2012) - Maguma (TV seriál)
(2012) - Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
(2011) - BOSS 2 (TV seriál)
(2010) - Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara
(2010) - Mori no Asagao (TV seriál)
(2009) - Love Game (TV seriál)
(2009) - Konkatsu! (TV seriál)
(2009) - Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
(2008) - Odaiba Tantei Shuchishin Hexagon Satsujin Jiken
(2008) - Ginmaku ban Sushi ôji!: Nyûyôku e iku
(2008) - Bara no nai Hanaya (TV seriál)
(2007) - Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
(2007) - Himitsu no hanazono (TV seriál)
(2007) - Hataraki Man (TV seriál)
(2007) - Garireo (TV seriál)
(2006) - 009-1 (TV seriál)
(2006) - Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
(2005) - Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
(2005) - Kiken na Aneki (TV seriál)
(2005) - Henshin
(2005) - Fukigen na Gene (TV seriál)
(2004) - Sukai hai (TV seriál)
(2004) - Kurokawa no Techo (TV seriál)
(2004) - Aijou Ippon (TV seriál)
(2003) - Sukai hai (TV seriál)
(2003) - Stand Up!! (TV seriál)
(2003) - Sky High
(2003) - Gojira tai Mosura tai Mekagojira: Tôkyô S.O.S.
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Pocket Monsters: Mizu no miyako no mamorigami Latias to Latios
(2002) - Gojira tai Mekagojira
(2001) - Ostří meče
(1999) - Parasite Eve II

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.6.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jumiko Šaku 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jumiko Šaku - herečka

se narodila 12.6.1978 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jumiko Šaku

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Jumiko Šaku
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°09’
 
LunaLuna:
Panna
4°44’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°41’
 
VenušeVenuše:
Rak
25°33’
 
MarsMars:
Lev
29°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
11°35’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°35’
 
UranUran:
Štír
12°55’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°49’
R
PlutoPluto:
Váhy
13°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°56’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°19’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°06’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »