June Squibb wikipedie, horoscope, astrology, instagram

June Squibb
(June Louise Squibb)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vandalia
Země:
Věk:
90 let
Povolání:
herečka

June Squibb - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.11.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(June Squibb 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
June Squibb
datum narození 6.11.1929
(herečka, instagram)

June Squibb - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Let It Snow
(2017) - Table 19
(2016) - Other People
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - The Jack and Triumph Show (TV seriál)
(2015) - Sedm dní v pekle
(2015) - I'll See You in My Dreams
(2015) - A Country Called Home
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2013) - Život je boj (TV seriál)
(2013) - Nebraska
(2013) - Devious Maids (TV seriál)
(2012) - Would You Rather
(2012) - Ten, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi
(2012) - Girls (TV seriál)
(2011) - Nadějný rok
(2011) - Dokonalá rodina
(2011) - Atlas Shrugged: Part I
(2010) - Mike a Molly (TV seriál)
(2010) - Eagleheart (TV seriál)
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Old Days
(2008) - Každý má svůj sen
(2008) - Invaze žraloků
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - A Stranger's Heart
(2007) - Rodinné tajemství
(2007) - Pearsonovi (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - Starosti starosty
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - O Schmidtovi
(2002) - Daleko do nebe
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1998) - Seznamte se, Joe Black
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Svatba naruby
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Věk nevinnosti
(1992) - Vůně ženy
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Alice
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.11.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

June Squibb 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

June Squibb - herečka

se narodila 6.11.1929 ve městě Vandalia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - June Squibb

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


June Squibb
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°36’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°57’
 
MerkurMerkur:
Štír
1°06’
 
VenušeVenuše:
Váhy
21°26’
 
MarsMars:
Štír
21°25’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
14°43’
R
SaturnSaturn:
Střelec
27°31’
 
UranUran:
Beran
8°07’
R
NeptunNeptun:
Panna
3°20’
 
PlutoPluto:
Rak
19°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°52’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°46’
 
CheirónCheirón:
Býk
11°55’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »