Juraj Sarvaš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Juraj Sarvaš

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

Juraj Sarvaš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.7.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Juraj Sarvaš 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Juraj Sarvaš
datum narození 14.7.1931
(herec, instagram)

Juraj Sarvaš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Takí sme boli
(1998) - Knieža
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1995) - Auf dünnem Eis
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1990) - Faidra
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Posledné hry
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Novinári
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Exemplárny prípad
(1987) - Lakomec (divadelní záznam)
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Moliére
(1985) - Láskou sa mení každý tvor
(1985) - Tu musíš žiť
(1984) - Čierny slnovrat
(1984) - Cesta životom
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Heloisa a Abelard
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Hra na kocúra
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Macbeth
(1981) - Čudné dievča
(1981) - Čisté vody
(1980) - Sivá hmla
(1980) - Potopená katedrála
(1980) - Pomsta mŕtvych rýb
(1980) - Mŕtvi maturovať nebudú
(1980) - List žene
(1979) - Choď a nelúč sa
(1978) - Zbojníci
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vojna a mier (divadelní záznam)
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Rachotilkovia (TV seriál)
(1977) - Poslední parlamentári
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Deň zvýšenej intuície
(1977) - Biele vrany
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Prešporská kasáreň maľovaná
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Horali
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Horká zima
(1973) - Desatinka citu
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1971) - Zlozor
(1971) - Sulamit
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1969) - Generácia
(1968) - Stopy na Sitne
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Mladá mníška
(1968) - Koniec a začiatok
(1967) - Hernani
(1966) - Viecha dobrej nálady
(1963) - Proces o oslí tieň
(1962) - Mladé letá
(1957) - Štyridsaťštyri

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Juraj Sarvaš 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Juraj Sarvaš - herec

se narodil 14.7.1931
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Juraj Sarvaš

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Juraj Sarvaš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°04’
 
LunaLuna:
Rak
7°46’
 
MerkurMerkur:
Lev
6°54’
 
VenušeVenuše:
Rak
5°55’
 
MarsMars:
Panna
19°02’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°22’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
19°52’
R
UranUran:
Beran
19°19’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°55’
 
PlutoPluto:
Rak
20°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°18’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°24’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°35’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »