Jürgen Goslar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jürgen Goslar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oldenburg
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
režisér, herec

Jürgen Goslar - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
26.3.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jürgen Goslar 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jürgen Goslar
datum narození 26.3.1927
(režisér, herec, instagram)

Jürgen Goslar - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jürgen Goslar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám
(2008) - Dell & Richthoven (TV seriál)
(2008) - Das Geheimnis des Königssees
(2005) - Tlusťoch (TV seriál)
(2005) - Gruzínská píseň lásky
(2004) - Inga Lindström (TV seriál)
(2000) - T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug
(1998) - Siska (TV seriál)
(1998) - Medicopter 117 (TV seriál)
(1996) - Tote sterben niemals aus
(1995) - Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
(1994) - Tief oben
(1994) - Nelkenkönig, Der (TV seriál)
(1994) - Mutter der Braut
(1994) - Die Stadtindianer (TV seriál)
(1993) - Unvergeßliches Wochenende... in Venedig, Ein
(1993) - Briefgeheimnis (TV seriál)
(1989) - Fegefeuer
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1984) - Der Besuch
(1977) - Starej (TV seriál)
(1976) - Otrokáři
(1974) - Derrick (TV seriál)
(1973) - Der Sieger von Tambo
(1973) - Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris
(1972) - Rechtsprechung - Szenische Rekonstruktion des Prozesses gegen Dr. John Bodkin Adams
(1969) - Der Kommissar (TV seriál)
(1968) - Mexikanische Revolution
(1966) - Der Rivonia-Prozeß
(1966) - Jens Claasen und seine Tiere (TV seriál)
(1963) - Die Fünfte Kolonne (TV seriál)
(1963) - Das Kriminalmuseum (TV seriál)
(1962) - Liebling, ich muß dich erschießen
(1961) - Staatsaffairen
(1960) - Poslední svědek
(1960) - Es ist soweit (TV seriál)
(1959) - Věčně zpívají lesy
(1959) - Der König ist tot
(1958) - My, zázračné děti
(1956) - Wo der Wildbach rauscht
(1956) - Keiner stirbt leicht
(1955) - Die Falschen Nasen

Jürgen Goslar - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jürgen Goslar 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jürgen Goslar - režisér, herec

se narodil 26.3.1927 ve městě Oldenburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jürgen Goslar

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Jürgen Goslar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
4°49’
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°02’
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°55’
R
VenušeVenuše:
Býk
4°18’
 
MarsMars:
Blíženci
17°37’
 
JupiterJupiter:
Ryby
15°51’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°36’
R
UranUran:
Ryby
29°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°37’
R
PlutoPluto:
Rak
13°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°29’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°20’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°03’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Švédsko Michael Nyqvist
(*1960 - 2017) herec

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »