Jussi Lampi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jussi Lampi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lappijärvi
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Jussi Lampi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.2.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jussi Lampi 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jussi Lampi
datum narození 9.2.1961
(herec, instagram)

Jussi Lampi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kekäläisen kesäduuni (TV seriál)
(2013) - Vuonna 85
(2012) - Paparazzit
(2012) - Duudsonit tuli taloon
(2012) - Vares - Pimeyden tango
(2012) - Láska a jiné trable
(2011) - Tattoo
(2010) - Vedetään hatusta
(2008) - K-70
(2008) - Making of Kummeli Alivuokralainen
(2008) - Lappajärvi: Avaruuden tuntua
(2008) - Sobík Niko
(2008) - Kummeli Alivuokralainen
(2007) - V2 - Jäätynyt enkeli
(2007) - Ganes
(2006) - Tartu Mikkiin
(2006) - Rock'n Roll Never Dies
(2006) - Mogadishu Avenue
(2006) - Matti
(2005) - Venla 2004
(2005) - Diili
(2005) - Aikuisten oikeesti (divadelní záznam)
(2004) - Evvk
(2004) - Isälle Göstalta (koncert)
(2004) - Vares - Yksityisetsivä
(2004) - Populärmusik från Vittula
(2004) - Pan Pelikán
(2003) - Umpimähkä
(2003) - Kuumia aaltoja (TV seriál)
(2002) - Levyraati
(2002) - Haaveiden kehä
(2001) - Se on siinä
(2001) - Kuutamolla
(2001) - Haluatko ministeriksi?
(2001) - Rölli a lesní duch
(2001) - Musta sukka (TV seriál)
(2001) - Kivi ja kilpi (TV seriál)
(2000) - Suuri luokkakokous
(2000) - Parhaat vuodet (TV seriál)
(2000) - Pako punaisten päämajasta
(2000) - Oho sano iimeili (divadelní záznam)
(2000) - Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
(2000) - Falkenswärds möbler (TV seriál)
(2000) - Arvokkaasti (TV seriál)
(1999) - Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
(1999) - Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)
(1999) - Häjyt
(1998) - Uutisvuoto
(1998) - Thilia Thalia
(1998) - Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
(1998) - Mitäs sais olla (TV seriál)
(1998) - Ansa ja Oiva (TV seriál)
(1997) - BumtsiBum!
(1997) - Tichá vesnice
(1997) - Palkkasoturi
(1997) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1996) - Tie naisen sydämeen
(1996) - Pimeän hehku (TV seriál)
(1996) - Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
(1996) - Laskettu aika
(1996) - Ihmeidentekijät (TV seriál)
(1995) - JES!
(1995) - Saapasmaani
(1995) - Rapman (TV seriál)
(1995) - Pure lenkki (divadelní záznam)
(1995) - Ottaako sydämestä? (TV seriál)
(1994) - Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
(1994) - Team Suomi (TV seriál)
(1994) - Rondaus
(1993) - Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
(1993) - Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
(1993) - Ripa ruostuu
(1993) - Pimennys (TV seriál)
(1993) - Chaplinesque
(1993) - Hranice smrti
(1993) - Hobitit (TV seriál)
(1993) - Harjunpää ja kiusantekijät
(1992) - Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
(1992) - Töpärin kingi
(1992) - Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
(1991) - Rölli - hirmuisia kertomuksia
(1991) - Meitin Finland (divadelní záznam)
(1991) - Isänmaan kaikuja (TV seriál)
(1991) - Hynttyyt yhteen (TV seriál)
(1990) - Ruusun aika (TV seriál)
(1990) - Lottovoittajien maa (TV seriál)
(1990) - Lehmännahkatakki
(1990) - Irti maasta
(1990) - Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
(1989) - Dildo
(1988) - Kärlekens bandvagn
(1988) - Jahti
(1988) - Etydi
(1987) - Lain ulkopuolella
(1985) - Kymppitonni
(1985) - Jumala on kauneus

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.2.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jussi Lampi 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jussi Lampi - herec

se narodil 9.2.1961 ve městě Lappijärvi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jussi Lampi

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Jussi Lampi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
20°30’
 
LunaLuna:
Střelec
0°33’
 
MerkurMerkur:
Ryby
8°07’
 
VenušeVenuše:
Beran
6°57’
 
MarsMars:
Rak
0°03’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°08’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°10’
 
UranUran:
Lev
23°53’
R
NeptunNeptun:
Štír
11°18’
 
PlutoPluto:
Panna
7°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
7°15’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »