Justin Bieber wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Justin Bieber
(Justin Drew Bieber)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.3. 1994 - 00:56h
Místo:
Stratford, Ontario
Země:
Věk:
26 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Justin Bieber - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (B)
Datum narození a čas (místní čas):
1.3.1994 - 00:56  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.3.1994 - 05:56  
CA, Stratford:
43°22' s.š., 80°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Justin Bieber 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Justin Bieber
datum narození 1.3.1994
(herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel, instagram)

Justin Bieber - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The BRIT Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - Skrillex, Diplo, Justin Bieber - Where Are Ü Now (hudební videoklip)
(2015) - Justin Bieber - What Do You Mean? (hudební videoklip)
(2015) - Carly Rae Jepsen - I Really Like You (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 MTV EMA
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - Repeat After Me
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Knock Knock Live
(2015) - Comedy Central Roast of Justin Bieber
(2015) - Killing Hasselhoff
(2014) - 2014 Young Hollywood Awards
(2014) - 2014 MTV EMA
(2013) - Will I Am ft. Justin Bieber: #thatPOWER (hudební videoklip)
(2013) - Radio Disney Music Awards
(2013) - Justin Bieber's Believe
(2012) - Justin Bieber ft. Nicki Minaj - Beauty And A Beat (hudební videoklip)
(2012) - Justin Bieber: Boyfriend (hudební videoklip)
(2012) - Justin Bieber: As Long as You Love Me (hudební videoklip)
(2012) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - Bethenny
(2012) - Michael Jackson: Bad 25
(2012) - Katy Perry: Skutečná tvář
(2012) - Justin Bieber: Always Believing
(2012) - Muži v černém 3
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - MTV Europe Music Awards 2011
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - Taylor Swift: Speak Now World Tour Live (koncert)
(2011) - Justin Bieber: Rise to Fame
(2011) - Justin Bieber: Never Say Never
(2010) - Justin Bieber: Baby (hudební videoklip)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Conan
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Cubed (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Willkommen Österreich
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2004) - The X Factor
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - American Idol
(2000) - Diary
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1997) - The View
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1973) - Fantástico

Justin Bieber - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Justin Bieber - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1994 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Justin Bieber 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Justin Bieber - herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

se narodil 1.3.1994 ve městě Stratford, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Justin Bieber

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Justin Bieber
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
10°25’
3
 
LunaLuna:
Váhy
24°37’
11
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°31’
3
R
VenušeVenuše:
Ryby
20°49’
4
 
MarsMars:
Vodnář
25°06’
3
 
JupiterJupiter:
Štír
14°39’
12
R
SaturnSaturn:
Ryby
3°45’
3
 
UranUran:
Kozoroh
24°52’
2
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
22°32’
2
 
PlutoPluto:
Štír
28°04’
12
st
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°57’
12
R
Černá LunaLilith:
Beran
25°55’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
5°48’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
14°48’
4
Domy:
Štír
29°00’
Býk
29°00’
2:
Kozoroh
0°39’
8:
Rak
0°39’
3:
Vodnář
8°23’
9:
Lev
8°23’
Ryby
15°41’
Panna
15°41’
5:
Beran
16°05’
Váhy
16°05’
6:
Býk
9°39’
Štír
9°39’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
22°21’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
2°31’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »