Kad Merad wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kad Merad
(Kaddour Merad)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.3. 1964 - 11:45h
Místo:
Sidi Bel Abbes
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Kad Merad - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
27.3.1964 - 11:45  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.3.1964 - 11:45  
DZ, Sidi Bel Abbes:
35°13' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kad Merad 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kad Merad
datum narození 27.3.1964
(herec, režisér, instagram)

Kad Merad - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Marseille
(2016) - Baron noir (TV seriál)
(2015) - Peplum (TV seriál)
(2015) - Pařížská blbka
(2015) - On voulait tout casser
(2015) - Bis
(2014) - Un soir à la Tour Eiffel
(2014) - Superhypochondr
(2014) - Mikulášovy patálie na prázdninách
(2014) - Disparue en hiver
(2013) - On a marché sur Bangkok
(2013) - Le grand méchant loup
(2013) - Des gens qui s'embrassent
(2012) - La parenthèse inattendue
(2012) - Superstar
(2012) - Mais qui a re-tué Pamela Rose?
(2011) - Zbohatlíci
(2011) - Studnařova dcera
(2011) - Monsieur Papa
(2011) - Knoflíková válka
(2011) - JC Comme Jésus Christ
(2010) - Ce soir avec Arthur
(2010) - 22 výstřelů
(2010) - Protéger et servir
(2010) - L'Italien
(2009) - 2 heures de rire avec Kad Merad
(2009) - Cinémas
(2009) - C à vous
(2009) - Safari
(2009) - RTT
(2009) - Mikulášovy patálie
(2008) - Vítejte u Ch'tisů
(2008) - Paříž 36
(2008) - Modern Love
(2008) - Mé hvězdy a já
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 3 amis
(2007) - Pur week-end
(2007) - Myslím, že ji miluji
(2007) - Maminčina hlava
(2007) - Ce soir, je dors chez toi
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Vytrvalí
(2006) - Šikovný chlapík
(2006) - Neboj, jsem v pořádku
(2006) - Medvědí bratři 2
(2006) - Jízdenka do vesmíru
(2006) - Essaye-moi
(2005) - Velký vezír
(2005) - Toilet Zone (TV seriál)
(2005) - Après l'océan
(2004) - Au secours... ils reviennent! (TV seriál)
(2004) - Slavíci v kleci
(2004) - Monde extérieur
(2004) - Daltoni
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Soyez prudents... (TV seriál)
(2003) - Samedi soir en direct (TV seriál)
(2003) - Rien que du bonheur
(2003) - Le Pharmacien de garde
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2003) - Bloody Christmas
(2003) - La Beuze
(2003) - Absolutně Scary
(2002) - Le fabuleux destin de...
(2002) - Visite guidée
(2002) - Les Tombales
(2002) - Making of (TV seriál)
(2001) - Y a un début à tout
(2001) - Burger Quiz
(2001) - La Stratégie de l'échec
(2001) - La Grande vie!
(2001) - Faute de grive
(2000) - Vie privée, vie publique
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Jeu de vilains
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Trente dernières minutes, Les (TV seriál)
(1996) - Thé ou café
(1996) - Dialogue au sommet
(1995) - Déjà dimanche (TV seriál)
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1981) - 20 heures le journal
(1976) - La nuit des Césars

Kad Merad - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kad Merad - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.3.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kad Merad 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kad Merad - herec, režisér

se narodil 27.3.1964 ve městě Sidi Bel Abbes
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kad Merad

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Kad Merad
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
6°50’
10
 
LunaLuna:
Panna
29°26’
3
 
MerkurMerkur:
Beran
20°38’
10
 
VenušeVenuše:
Býk
22°02’
11
 
MarsMars:
Ryby
28°27’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
26°15’
10
 
SaturnSaturn:
Ryby
0°21’
8
 
UranUran:
Panna
6°49’
3
R
NeptunNeptun:
Štír
17°27’
5
R
PlutoPluto:
Panna
12°19’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°46’
12
R
Černá LunaLilith:
Střelec
8°10’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°50’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
9°09’
6
Domy:
Rak
16°33’
Kozoroh
16°33’
2:
Lev
7°38’
8:
Vodnář
7°38’
3:
Panna
1°36’
9:
Ryby
1°36’
Váhy
1°06’
Beran
1°06’
5:
Štír
6°40’
Býk
6°40’
6:
Střelec
13°42’
Blíženci
13°42’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
23°50’
11
Slun./Luna:
Rak
3°08’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »