Kája Saudek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kája Saudek
(Karel Saudek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
26.6.2015 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Kája Saudek - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.5.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kája Saudek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kája Saudek
datum narození 13.5.1935
(malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka, instagram)

Kája Saudek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kája Saudek - Knihy
2014 - Muriel a andělé
2010 - Lips Tullian
2009 - Muriel a oranžová smrt
2006 - Aargh! #06.9
2006 - Aargh! #06
2005 - Knihovnička Vakukoku# 120:Fantóm opery
2005 - Knihovnička Vakukoku# 119:Superdívka
2004 - Knihovnička Vakukoku: Pepík-Hipík
2004 - Knihovnička Vakukoku#115: Atentát
2004 - Knihovnička Vakukoku #117:Objav
2004 - Knihovnička Vakukoku #116
2004 - Kdo chce zabít Jessii?
2003 - Tajemství zlatého koně
2003 - Knihovnička Vakukoku #110:Patnáct životů
2003 - Aargh! #04
2002 - Sexuela
2002 - Knihovnička Vakukoku #104:Studňa
2002 - Arnal a dva dračí zuby & jiné příběhy
2002 - Aargh! #03
2001 - Knihovnička Vakukoku# 090:Whiteův velký atlas mimozemšťanů
2001 - Knihovnička Vakukoku # 093: Lucie a Petr
2000 - Knihovnička Vakukoku# 081:The Future
2000 - Knihovnička Vakukoku #083: Podivné pohádky
2000 - Knihovnička Vakukoku #077:Čtverylka
1999 - Pepík Hipík odhaluje obchodníky s bílým masem
1999 - Major Zeman a jeho 6 případů
1999 - Knihovnička Vakukoku #060:Lips Tullian: Nejobávanější náčelník lupičů
1998 - Knihovnička Vakukoku# 037:Jak to všechno začalo...
1998 - Knihovnička Vakukoku# 034:Konec velké šance
1998 - Knihovnička Vakukoku # 039:Pepík Hipík, mladší bratr Honzy Hroma
1997 - Knihovnička Vakukoku# 030:Křížová cesta
1990 - Lips Tullian - Stříbrný poklad - Konec Sahrbergovy bandy
1989 - Po stopách sněžného muže
1989 - Peruánský deník
1989 - 3 x Kája Saudek
1988 - Arnal a dva dračí zuby
1971 - Výprava ze Sixie
Kája Saudek - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1935) Jan Saudek - bratr dvojče

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kája Saudek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kája Saudek - malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

se narodil 13.5.1935 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kája Saudek

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Kája Saudek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
21°47’
 
LunaLuna:
Panna
24°34’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°58’
 
VenušeVenuše:
Rak
1°48’
 
MarsMars:
Váhy
6°10’
R
JupiterJupiter:
Štír
17°59’
R
SaturnSaturn:
Ryby
8°59’
 
UranUran:
Býk
2°36’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°49’
R
PlutoPluto:
Rak
24°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°14’
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°06’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°46’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »