Kalevi Kahra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kalevi Kahra
(Kalevi Henrik Kahra)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Johannes
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Kalevi Kahra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.10.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kalevi Kahra 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kalevi Kahra
datum narození 4.10.1927
(herec, instagram)

Kalevi Kahra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
(1996) - Metsolat - Muistojen joulu
(1996) - Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
(1996) - Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
(1995) - Ruuvimies
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1994) - Vääpeli Körmy - Taisteluni
(1994) - Kultainen salama (TV seriál)
(1993) - Metsolat (TV seriál)
(1993) - Marskin risti
(1993) - Kalliolle kukkulalle
(1993) - Hunajan maku (TV seriál)
(1992) - Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
(1991) - Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
(1991) - Tiina (TV seriál)
(1991) - Hynttyyt yhteen (TV seriál)
(1990) - Juudaspeli
(1990) - Irti maasta
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Seitsemän veljestä (TV seriál)
(1989) - Herääminen
(1988) - Pohjanmaa
(1988) - Isku suoneen (TV seriál)
(1987) - Lain ulkopuolella
(1987) - Arvet
(1986) - Leonardon ikkunat
(1986) - Kuningas lähtee Ranskaan
(1985) - Painija
(1985) - Karamzinin hevonen
(1985) - Hei kliffaa hei!
(1984) - Sista leken
(1983) - Puhu pukille (TV seriál)
(1983) - Menestyksen maku
(1982) - Rauta-ajan raportti
(1982) - Doba železná (TV seriál)
(1981) - Pedon merkki
(1980) - Tullivapaa avioliitto
(1978) - Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
(1978) - Elämänmeno (TV seriál)
(1977) - Teatterituokio: Sähköverstas
(1977) - Teatterituokio: ...rakkaudella Sinun
(1975) - Sirkka ja Sakari (TV seriál)
(1975) - Orvar Kleinin laillinen ruumis
(1975) - Kuolleista herännyt
(1974) - Pastorinvaalit
(1973) - Pohjantähti
(1973) - Isä
(1972) - Teatterituokio: Lumeton aika
(1972) - Hiekkakuningas
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1970) - Tilapää
(1970) - Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi
(1970) - Sumuruisku
(1970) - Matleena (TV seriál)
(1970) - Häjyt, rennot ja rumat
(1970) - Akseli ja Elina
(1969) - Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
(1969) - Toimittaja (TV seriál)
(1969) - Oikeusjuttu
(1969) - Leikkikalugangsteri
(1969) - Kustaa Vaasa
(1969) - Elävä ruumis
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Miljoonaliiga
(1968) - Mies elää
(1968) - Jännitysnäytelmä: Ovi
(1967) - Jatkoaika
(1967) - Teatterituokio: Barrabas
(1967) - Sodan ja rauhan äänet
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Aura ja tähdet
(1967) - Agamemnon
(1966) - Uusi jäsenkirja
(1966) - Teatterituokio: Kolmekymmentä hopearahaa
(1966) - Rahkeiset
(1966) - Kuningas IV
(1966) - Hyviä ihmisiä
(1965) - Hiltu ja Ragnar
(1965) - Erik XIV
(1964) - Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
(1964) - Italialainen olkihattu
(1963) - Me Tammelat (TV seriál)
(1963) - Kaksitoista valamiestä
(1962) - Naiset, jotka minulle annoit
(1962) - Kaverukset (TV seriál)
(1961) - Tuttavamme Tarkat (TV seriál)
(1955) - Neznámý voják
(1954) - Laivaston monnit maissa
(1953) - Se alkoi sateessa
(1953) - Me tulemme taas

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.10.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kalevi Kahra 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kalevi Kahra - herec

se narodil 4.10.1927 ve městě Johannes
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kalevi Kahra

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Kalevi Kahra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
10°15’
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
1°34’
 
VenušeVenuše:
Panna
8°58’
 
MarsMars:
Váhy
15°37’
 
JupiterJupiter:
Ryby
26°55’
R
SaturnSaturn:
Střelec
3°44’
 
UranUran:
Beran
1°04’
R
NeptunNeptun:
Lev
28°15’
 
PlutoPluto:
Rak
17°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°19’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
23°50’
 
CheirónCheirón:
Býk
4°49’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »