Kaley Cuoco wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kaley Cuoco
(Kaley Christine Cuoco)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Camarillo, Kalifornie
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka, modelka, skladatelka, moderátorka

Kaley Cuoco - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.11.1985 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kaley Cuoco 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kaley Cuoco
datum narození 30.11.1985
(herečka, modelka, skladatelka, moderátorka, instagram)

Kaley Cuoco - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - Dokonalý svědek s.r.o.
(2015) - Burning Bodhi
(2015) - Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2014) - Neznámí autoři
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - Hollywood Game Night
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - The Big Bang Theory: It All Started with a Big Bang
(2012) - The Big Bang Theory: Access All Areas
(2012) - The Last Ride
(2012) - Drew Peterson: Nedotknutelný
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - The Big Bang Theory Live!
(2011) - Hop
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - The Big Bang Theory: Take Out with the Cast of the Big Bang Theory
(2010) - Penthouse
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - The Big Bang Theory: Testing the Infinite Hilarity Hyphothesis of the Big Bang Theory
(2009) - The Big Bang Theory: Physicist to the Stars
(2009) - Nemocnice Mercy (TV seriál)
(2008) - The Big Bang Theory: Quantum Mechanics of the Big Bang Theory
(2008) - Killer Movie
(2007) - Your Mommy Kills Animals
(2007) - Tlustá jako já
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Cougar Club
(2007) - Bratz
(2006) - Wasted
(2006) - Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
(2005) - John Ritter: The E! True Hollywood Story
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Šťastná třináctka
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2005) - Bratz (TV seriál)
(2004) - 6Teen (TV seriál)
(2004) - 10,5 stupně
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2004) - The Hollow
(2004) - Debating Robert Lee
(2004) - Crimes of Fashion
(2004) - Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2000) - To ani nemůže být nebe
(2000) - Growing Up Brady
(2000) - Alley Cats Strike
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Bezzubí
(1995) - Virtuozita
(1992) - Pohyblivý písek: Není úniku
(1991) - E! News
(1981) - Entertainment Tonight
Kaley Cuoco - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1987) Ryan Sweeting - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1983) Henry Cavill
(*1975) Johnny Galecki
(*1976) Al Santos
(*1984) Kevin Zegers
(*1975) Thad Luckinbill

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.11.1985 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kaley Cuoco 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kaley Cuoco - herečka, modelka, skladatelka, moderátorka

se narodila 30.11.1985 ve městě Camarillo, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kaley Cuoco

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Kaley Cuoco
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
8°13’
 
LunaLuna:
Rak
10°56’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°28’
R
VenušeVenuše:
Štír
26°10’
 
MarsMars:
Váhy
21°08’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
12°15’
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°35’
 
UranUran:
Střelec
17°35’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
2°24’
 
PlutoPluto:
Štír
5°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°29’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°07’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°10’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »