Kanye West wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kanye West
(Kanye Omari West)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.6. 1977 - 08:45h
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
41 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, rapper

Kanye West - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
8.6.1977 - 08:45  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.6.1977 - 12:45  
US, Atlanta:
33°45' s.š., 84°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kanye West 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kanye West
datum narození 8.6.1977
(zpěvák, rapper, instagram)

Kanye West - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - Rihanna ft. Kanye West & Paul McCartney - Four Five Seconds (hudební videoklip)
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Daft Punk Unchained
(2014) - Kanye West ft. Paul McCartney - Only One (hudební videoklip)
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Mobilize
(2013) - 30 Seconds to Mars: City of Angels (hudební videoklip)
(2013) - Kanye West ft. Charlie Wilson - Bound 2 (hudební videoklip)
(2013) - Kanye West - BLKKK SKKKN HEAD (hudební videoklip)
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - 12-12-12
(2013) - Our Vinyl Weighs a Ton: This Is Stones Throw Records
(2013) - Mademoiselle C
(2013) - Made in America
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2012) - Nicki Minaj - Come On A Cone (hudební videoklip)
(2012) - Kanye West ft. Big Sean, Pusha T, 2 Chainz - Mercy (hudební videoklip)
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - Michael Jackson: Bad 25
(2012) - Cruel Summer
(2011) - Kanye West ft. Jay-Z - Otis (hudební videoklip)
(2011) - Kourtney & Kim Take New York
(2011) - Černá mamba
(2010) - Kid Cudi ft. Kanye West - Erase Me (hudební videoklip)
(2010) - Kanye West - Runaway (hudební videoklip)
(2010) - Kanye West - POWER (hudební videoklip)
(2010) - Kanye West ft. Teyana Taylor - Dark Fantasy (hudební videoklip)
(2010) - Kanye West - Coldest Winter (hudební videoklip)
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2009) - Keri Hilson ft. Kanye West, Ne-Yo - Knock You Down (hudební videoklip)
(2009) - Kanye West ft. Young Jeezy - Amazing (hudební videoklip)
(2009) - Kanye West ft. Mr Hudson - Paranoid (hudební videoklip)
(2009) - Kanye West ft. Kid Cudi - Welcome To Heartbreak (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West: Run This Town (hudební videoklip)
(2009) - Drake ft. Kanye West, Lil Wayne, Eminem - Forever (hudební videoklip)
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2009) - Bylo, nebylo
(2009) - Alligator Boots
(2008) - Kanye West - Love Lockdown (hudební videoklip)
(2008) - Kanye West - Heartless (hudební videoklip)
(2008) - Kanye West - Good Morning (hudební videoklip)
(2008) - Kanye West ft. Chris Martin - Homecoming (hudební videoklip)
(2008) - Estelle ft. Kanye West - American Boy (hudební videoklip)
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - MTV Europe Music Awards 2008
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Proboha!
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Guru lásky
(2007) - Kanye West - Stronger (hudební videoklip)
(2007) - Kanye West ft. T-Pain - Good Life (hudební videoklip)
(2007) - Kanye West - Can't Tell Me Nothing (hudební videoklip)
(2007) - Držte krok s Kardashians
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - Beef 4
(2007) - Kanye West ft. Dwele - Flashing Lights
(2006) - Rhymefest ft. Kanye West - Brand New (hudební videoklip)
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - The BRIT Awards 2006
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - The September in Brooklyn: Making of 'Block Party'
(2006) - Russell Simmons' Hip-Hop Laws of Success
(2006) - Ohio Players
(2005) - Kanye West ft. Jamie Foxx - Gold Digger (hudební videoklip)
(2005) - Kanye West - Diamonds From Sierra Leone (hudební videoklip)
(2005) - Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
(2005) - The MC: Why We Do It
(2005) - John Legend: Live at the House of Blues (koncert)
(2005) - Block Party
(2005) - American Express Jam Sessions (koncert)
(2005) - Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
(2004) - Kanye West - Jesus Walks (hudební videoklip)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Jay-Z: Americký raper
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - American Idol
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2000) - MTV Cribs
(1999) - Total Request Live
(1998) - CD:UK
(1997) - VH1 Storytellers (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Later with Jools Holland
(1991) - E! News
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops

Kanye West - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kanye West - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1980) Kim Kardashian - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1984) Melody Thornton
(*1983) Selita Ebanks
(*1989) Chanel Iman
(*1983) Amber Rose

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kanye West 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kanye West - zpěvák, rapper

se narodil 8.6.1977 ve městě Atlanta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kanye West

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Kanye West
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°35’
12
 
LunaLuna:
Ryby
16°25’
9
 
MerkurMerkur:
Býk
26°17’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
2°01’
10
 
MarsMars:
Býk
1°47’
10
 
JupiterJupiter:
Blíženci
14°36’
11
 
SaturnSaturn:
Lev
12°47’
2
 
UranUran:
Štír
8°16’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
14°41’
5
R
PlutoPluto:
Váhy
11°26’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
21°29’
4
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°03’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
4°09’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
16°49’
10
Domy:
Rak
18°00’
Kozoroh
18°00’
2:
Lev
9°30’
8:
Vodnář
9°30’
3:
Panna
4°01’
9:
Ryby
4°01’
Váhy
3°58’
Beran
3°58’
5:
Štír
9°23’
Býk
9°23’
6:
Střelec
15°41’
Blíženci
15°41’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
25°59’
11
Slun./Luna:
Býk
2°00’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »