Karel Augusta wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Augusta

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Karel Augusta - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.6.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Augusta 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Augusta
datum narození 20.6.1935
(herec, instagram)

Karel Augusta - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2003) - Předčasná úmrtí: Herec od Boha
(1999) - Plunkett & Macleane
(1998) - Hell Mountain
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Milenka dvou pánů
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Růženo!
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1995) - Aneta (TV seriál)
(1994) - Znovu Na Vlachovce
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Andělské oči
(1993) - Iveta Bartošová: Smím dál I. (hudební videoklip)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Stalingrad
(1993) - Proces
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - Silnější než já
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Sestra Amáta
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Čekání na Patrika
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Robotóza
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Štěstí
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Komedie s růžemi
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Bandité
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Domeček plný koleček
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Výfuk
(1981) - Spieva skoro celá rodina
(1981) - Pytláci
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Monstrum z galaxie Arkana
(1981) - Kačenka
(1981) - Evžen mezi námi
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Plavci v pohádce
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Útěky domů
(1980) - Romaneto
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Pleš
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Jarní výlet
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tím pádem
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Taugenichts
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Plácek
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Miluji Tě
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Guernica
(1978) - Černá ovce
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Tri šťastné čerešne
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Podivný výlet
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Král jelenem (divadelní záznam)
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Fanda
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Konečně si rozumíme
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Rodič
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Páni kluci
(1975) - Na konci světa
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Hřiště
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Královský gambit
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Zlateh the Goat

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Augusta 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Augusta - herec

se narodil 20.6.1935 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Augusta

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Karel Augusta
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°13’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°50’
 
MerkurMerkur:
Rak
0°08’
R
VenušeVenuše:
Lev
13°18’
 
MarsMars:
Váhy
12°16’
 
JupiterJupiter:
Štír
14°05’
R
SaturnSaturn:
Ryby
10°13’
 
UranUran:
Býk
4°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°59’
 
PlutoPluto:
Rak
24°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°13’
R
Černá LunaLilith:
Panna
7°20’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°48’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »