Karel Černoch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Černoch

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, moderátor

Karel Černoch - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.10.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Černoch 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Karel Černoch
datum narození 12.10.1943
(herec, zpěvák, skladatel, moderátor, instagram)

Karel Černoch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Slavná hudební čísla
(2009) - Máš-li kam, leť výš
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Film o filmu: Petrolejové lampy
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2006) - Žito
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Extra
(2006) - Čétéčko
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček (koncert)
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Mister Jazz (koncert)
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2001) - Country estráda
(2001) - Bárymetr
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV seriál)
(2000) - Na palmě
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Co v Silvestru nebylo
(2000) - Nevyjasněná úmrtí: Devadesátiprocentní anděl
(2000) - Drahý můj Jiří Grossmann
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Navštívenka
(1997) - Maxirisk
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Svou káru táhnem dál (koncert)
(1996) - Vánoce s Helenou (koncert)
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Pocta rokenrolovému králi (koncert)
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1991) - Osudné dveře
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - Skřivánčí ticho
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Felixír
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Sedmikrásky Josefa Kainara
(1987) - Nemožná
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1986) - Plaváček
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - Predstavuje sa Tanečný orchester ČST Bratislava
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1983) - Sešlost
(1983) - Chlapci z jednej ulice
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1982) - Revue na zakázku
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1979) - Písničky z celuloidu
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Koncert pro mantinely
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1973) - Program orchestru Karla Vlacha
(1972) - Smrt si vybírá
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Petrolejové lampy
(1970) - Televarieté
(1969) - Půjdem spolu do Betléma
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1966) - Bratislavská lýra

Karel Černoch - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Karel Černoch - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.10.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Černoch 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Černoch - herec, zpěvák, skladatel, moderátor

se narodil 12.10.1943 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Černoch

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Karel Černoch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
18°17’
 
LunaLuna:
Beran
4°06’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°37’
 
VenušeVenuše:
Panna
8°23’
 
MarsMars:
Blíženci
20°32’
 
JupiterJupiter:
Lev
21°26’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°37’
R
UranUran:
Blíženci
8°31’
R
NeptunNeptun:
Váhy
2°24’
 
PlutoPluto:
Lev
8°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°26’
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°39’
 
CheirónCheirón:
Panna
10°20’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »