Karel Dobrý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Dobrý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Karel Dobrý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1969 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Dobrý 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Karel Dobrý
datum narození v roce *1969
(herec, instagram)

Karel Dobrý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Verdikt osudu
(2016) - Strašidla
(2016) - Milada
(2016) - Lída Baarová
(2016) - Emperor
(2016) - Den opričníka (divadelní záznam)
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV seriál)
(2015) - Backstage: Othello, benátský mouřenín
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Dítě číslo 44
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - 1864 (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2012) - Ve stínu
(2012) - Tygři ve městě
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Manipulations
(2012) - Ghost Recon: Alpha
(2011) - Prsty v medu mám
(2011) - 4teens (TV seriál)
(2011) - Znamení koně (TV seriál)
(2011) - L'olimpiade nascosta
(2011) - Faust
(2011) - Borgia (TV seriál)
(2010) - Vanessa Fízl na speedu (hudební videoklip)
(2010) - Vanessa - Ave Agony
(2009) - Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
(2009) - Ženy mého muže
(2009) - We Shoot with Love
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Ocas ještěrky
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2009) - Jménem krále
(2009) - Jánošík - Pravdivá historie
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - Film o filmu: Ocas ještěrky
(2008) - Efekt přihlížejícího
(2008) - Plamen a Citron
(2008) - Bathory
(2007) - Skeletoni
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2007) - Edith Piaf
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Hui Buh
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Napola: Hitlerova elita
(2004) - Devátý den
(2003) - Terasa (divadelní záznam)
(2003) - Tajemný svícen
(2003) - PF 77
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Krysař
(2003) - Duende
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Trosečníci
(2002) - Táňa, Táňa (divadelní záznam)
(2002) - Kráska a netvor
(2002) - Doktor Živago
(2001) - Příběh rytíře
(2001) - Mlhy Avalonu
(2001) - Krysy
(2001) - Deník Anne Frankové
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Tmavomoudrý svet
(2000) - Šach
(2000) - Kytice
(2000) - Jabloňová panna
(2000) - Duna (TV seriál)
(2000) - Der Lebensborn - Pramen života
(1999) - Zjevení
(1999) - Plunkett & Macleane
(1999) - Carův kurýr
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Minulost
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
(1998) - Dívka tvých snů
(1998) - Česká soda
(1997) - Eliadova knihovna
(1997) - Úsvit
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Revizor (divadelní záznam)
(1996) - Racek (divadelní záznam)
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jak se dělá opera
(1995) -
(1995) - Sacred Cargo
(1995) - Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
(1994) - Vlak
(1994) - Maigretova trpělivost
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - Elektro, má lásko

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Dobrý 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Dobrý - herec

se narodil v roce *1969 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Dobrý

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Karel Dobrý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°53’
 
LunaLuna:
Štír
15°44’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
2°25’
 
VenušeVenuše:
Beran
10°38’
 
MarsMars:
Střelec
16°36’
R
JupiterJupiter:
Panna
26°45’
R
SaturnSaturn:
Býk
0°19’
 
UranUran:
Váhy
0°24’
R
NeptunNeptun:
Štír
27°46’
R
PlutoPluto:
Panna
22°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°10’
R
Černá LunaLilith:
Rak
5°33’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°01’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »