Karel Effa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Effa
(Karel Effenberger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Karel Effa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.5.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Effa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Effa
datum narození 23.5.1922
(herec, instagram)

Karel Effa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - R jako Helena
(1988) - Paní Liška
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Perinbaba
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Falešný princ
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1984) - Amadeus
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Byt je vykraden, maminko
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1979) - Spodky
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1978) - Taugenichts
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Ať žijí duchové!
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Bílý akát
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Noc na Karlštejně
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Marcelka
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kometě
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pražská romance
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1967) - Reorganizace
(1967) - Automat na přání
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Robin Hood, der edle Räuber
(1966) - Martin a devět bláznů
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Dýmky
(1965) - Ztracená tvář
(1964) - Sparta - Slavia
(1964) - Tajemství čínského karafiátu
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Bláznova kronika
(1963) - Oliver Twist (hudební videoklip)
(1963) - Až přijde kocour
(1962) - Kýč je když...
(1962) - Velká cesta
(1962) - Ticho, ticho, ticho
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Florián
(1961) - Baron Prášil
(1960) - Pochodně
(1960) - Černá sobota
(1959) - Přátelé na moři
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1959) - Májové hvězdy
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Hvězda jede na jih
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Synové hor
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Hudba z Marsu
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Americké řešení
(1952) - Únos
(1952) - Pyšná princezna
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1949) - Zrcadlo na vesnici 3
(1949) - Zrcadlo byrokratické 2
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Pan Novák
(1948) - Železný dědek
(1948) - Ves v pohraničí
(1948) - Daleká cesta
(1948) - Červená ještěrka
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Uloupená hranice
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Portáši
(1947) - Parohy
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Muzikant
Karel Effa - Knihy

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Effa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Effa - herec

se narodil 23.5.1922 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Effa

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Karel Effa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
1°33’
 
LunaLuna:
Beran
23°27’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°04’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
27°19’
 
MarsMars:
Střelec
23°49’
R
JupiterJupiter:
Váhy
9°15’
R
SaturnSaturn:
Váhy
0°54’
R
UranUran:
Ryby
13°19’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°24’
 
PlutoPluto:
Rak
8°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
6°07’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°04’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »