Karel Gott wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Gott

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák

Karel Gott - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taeger (C)
Datum narození:
Rok 1939 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Gott 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Gott
datum narození v roce *1939
(zpěvák, instagram)

Karel Gott - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatá Lýra
(2016) - Decibely lásky
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Karel Gott: Miláčik nášho národa skolaboval
(2015) - Ekologický Oskar
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2015) - Tajemství Pavla Zedníčka
(2015) - Tajemství Jiřího Suchého
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
(2014) - Zlatá hokejka 2014
(2014) - X Factor
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - ČESKÁ MISS 2014
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Atlet roku 2014
(2014) - Karel Gott 2014 (koncert)
(2014) - Karel Gott Tour 2014 (koncert)
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2013) - 60 pečetí
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Galashow 60
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Atlet roku 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Tajemství Lucie Bílé
(2013) - Show!
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2012) - Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Tajemství Karla Svobody
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sazka Fotbalista roku 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Tajemství Waldemara Matušky
(2012) - Tajemství Michala Davida
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Marta Kubišová 70 (koncert)
(2012) - Karel Gott 2012 (koncert)
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Česko Slovensko má talent 2
(2011) - Česká hvězda 2011
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2011) - 24 hodin s... (TV seriál)
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Inventura Febia: Pop-idoly doby
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - Kabát: Banditi di Praga (hudební videoklip)
(2010) - Bushido feat. Karel Gott - Für immer jung (hudební videoklip)
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Slovenka roka 2010
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Prominenti
(2010) - Lidovky mého srdce
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Adela show
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)
(2010) - Příběhy slavných: Walda
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
(2010) - Fernsehlieblinge (TV seriál)
(2010) - ČT Live - Alphaville (koncert)
(2010) - Zeiten ändern Dich
(2009) - PSH: H.P.T.N. (hudební videoklip)
(2009) - 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty
(2009) - Zůstanu svůj
(2009) - TýTý 2008
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Semafor "50"
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV seriál)
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Fenomén Gott
(2009) - Veni, vidi, vici
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - X Factor
(2008) - TýTý 2007
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Modré z neba
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Předčasná úmrtí: Mefistův rytíř
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Taco a králíček
(2008) - Nestyda
(2008) - Karel Gott - Zůstanu svůj (Hity 80. let)
(2008) - Karel Gott - Když muž se ženou snídá (Hity 90. let)
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - TýTý 2006
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Co nikdy neodnese čas...
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - 13. komnata Jitky Zelenkové
(2007) - S důvěrou a láskou
(2007) - Karel Gott: Stokrát chválím čas: hity 70. let
(2006) - Žito
(2006) - TýTý 2005
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Portrét
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Extra
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2006) - Karel Gott - Lady Carneval: Hity 60. let (koncert)
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček (koncert)
(2006) - Buďte pozdraven, pane Jouda!
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Za oponou
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - VyVolení
(2005) - Všechnopárty
(2005) - TýTý 2004
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Nova sobě
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(2005) - Mister Jazz (koncert)
(2005) - Karel Gott 2005 (koncert)
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Život plný písniček
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Písničku si cestou notoval
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Karel Gott - Sen o Vánocích
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Paškál
(2003) - Odkud já vás znám
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Pocta Karlu Hálovi (koncert)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001

Karel Gott - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karel Gott - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Karel Gott - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1976) Ivana Gottová - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1966) Martina Formanová

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Gott 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Gott - zpěvák

se narodil v roce *1939 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Gott

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Karel Gott
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
20°49’
12
 
LunaLuna:
Blíženci
13°40’
11
 
MerkurMerkur:
Lev
17°20’
2
 
VenušeVenuše:
Rak
6°11’
12
 
MarsMars:
Vodnář
1°59’
7
R
JupiterJupiter:
Beran
8°23’
10
 
SaturnSaturn:
Býk
0°27’
10
 
UranUran:
Býk
21°08’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
21°00’
3
 
PlutoPluto:
Lev
0°46’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°36’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°55’
8
 
CheirónCheirón:
Rak
12°52’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
21°21’
11
Domy:
Rak
28°30’
Kozoroh
28°30’
2:
Lev
15°24’
8:
Vodnář
15°24’
3:
Panna
6°23’
9:
Ryby
6°23’
Váhy
4°53’
Beran
4°53’
5:
Štír
13°29’
Býk
13°29’
6:
Střelec
25°21’
Blíženci
25°21’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
1°42’
11
Slun./Luna:
Rak
2°15’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »