Karel Hábl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Hábl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1936 (?)
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec

Karel Hábl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1936 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Hábl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Hábl
datum narození v roce *1936
(herec, instagram)

Karel Hábl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Elegán ve fraku
(2011) - Rekvalifikace
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2008) - Cyranův ostrov (TV seriál)
(2006) - Mezi námi přáteli
(2005) - Bel Ami
(2004) - Clochemerle
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2003) - Společník
(2003) - Bankrotáři
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Bunkr
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Pták Ohnivák
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Nexus
(1993) - Stalingrad
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - Tvář za sklem
(1990) - Smrt barona Gandary
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Blauäugig
(1988) - Sagarmatha
(1988) - Poutníci
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Amores de Kafka, Los
(1987) - Smrt Archimedova
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Černá punčocha
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Čarovné dědictví
(1985) - Boj o Moskvu
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Amadeus
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Pohádka o putování
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - Křtiny
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Pasiáns
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Půjčka
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Léto s kovbojem
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Na konci světa
(1975) - Město nic neví
(1975) - Letní romance
(1975) - Král tuláků
(1975) - Kapři pro Wehrmacht
(1975) - Holka na zabití
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sokolovo
(1974) - Sirius
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Poslední královna
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Němí
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Šance
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Lekce
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Pan Tau na horách
(1970) - Návštěvy
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau jde do školy
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Adelheid
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Ohlédnutí
(1968) - Maratón
(1968) - Jarní vody
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - Hra bez pravidel
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1965) - 7 zabitých
(1964) - Dvanáct
(1963) - Na laně
(1963) - Náboj
(1962) - Vánice
(1962) - Praha nultá hodina
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Muž z prvního století
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - Osení

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Hábl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Hábl - herec

se narodil v roce *1936 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Hábl

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Karel Hábl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
14°12’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°16’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°57’
 
VenušeVenuše:
Rak
16°09’
 
MarsMars:
Rak
7°05’
 
JupiterJupiter:
Střelec
16°30’
R
SaturnSaturn:
Ryby
22°31’
R
UranUran:
Býk
8°57’
 
NeptunNeptun:
Panna
14°27’
 
PlutoPluto:
Rak
26°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°59’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
20°04’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
19°19’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »