Karel Hála wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Hála

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hradec Králové
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák

Karel Hála - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Hála 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Hála
datum narození 2.10.1933
(zpěvák, instagram)

Karel Hála - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV seriál)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Film o filmu: Nebeští jezdci
(2007) - Co nikdy neodnese čas...
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Non Plus Ultras
(2003) - Pocta Karlu Hálovi (koncert)
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Bylo nám s ním dobře
(2001) - Dobroty
(2000) - První pomoc
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Bylo jich pět
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1994) - Čundrcountryshow
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Sejdeme se na Prdlavce
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - Je to jen sen...
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1978) - Co neodnesl čas
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Devět jablek pro Helenu
(1976) - Bylo jich šest
(1973) - Noc na Karlštejně
(1972) - Melodie, které se vracejí...
(1971) - Písničky Jaroslava Jankovce
(1971) - My dva a čas
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Já mám kytky rád
(1969) - Světáci
(1968) - Nebeští jezdci
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1966) - Karel Hála, Karel Gott a Jiří Kysilka: Dívka toulavá (hudební videoklip)
(1966) - Bejvávalo
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Písničky na zítra
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Hála 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Hála - zpěvák

se narodil 2.10.1933 ve městě Hradec Králové
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Hála

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Karel Hála
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°50’
 
LunaLuna:
Ryby
23°59’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°43’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°53’
 
MarsMars:
Štír
25°04’
 
JupiterJupiter:
Váhy
4°48’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
R
UranUran:
Beran
26°05’
R
NeptunNeptun:
Panna
10°59’
 
PlutoPluto:
Rak
24°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°22’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°49’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°48’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »