Karel Höger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Höger

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Královo Pole u Brna
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Karel Höger - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.6.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Höger 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Höger
datum narození 17.6.1909
(herec, instagram)

Karel Höger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Život za lásku
(1999) - Bylo jich pět
(1983) - Don Šajn
(1977) - Poslední představení
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - Zákon starého muže
(1976) - Výprava do Hrusic
(1976) - Strom vědění dobrého
(1976) - Rumcajsí pohádka o vílině šlojířku
(1976) - Poslední exil
(1976) - Pokusníček
(1976) - Já a Kiki
(1975) - Československá spartakiáda 1975
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Pan Tau a velký ples
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Pan Tau a Robinson
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pět hrušek a tři jablka
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Matka (TV seriál)
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Já a můj Fousek
(1975) - Já a Bleděmodrá
(1975) - Hřiště
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1974) - Z deníku kocoura Modroočka (TV seriál)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Rafan
(1974) - Půlpenny
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Královské usínání
(1974) - Já a můj dvojnožec
(1974) - Já a Bělovous Zrzunda
(1974) - Dobrodružství kouzelné hole
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Vodnická pohádka
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Sešli se na Vlachovce
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Muž, který chtěl být bohem
(1973) - Liška Bystrouška (TV seriál)
(1973) - Babička vypráví pohádku
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Tulácká pohádka
(1972) - Svatba bez prstýnku
(1972) - O loupežnickém synku Cipískovi (TV seriál)
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Dva bratři
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - O Mikešovi (TV seriál)
(1971) - Lekce
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Cesta a náhody Karla Högra
(1969) - Smrt počestné paní
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Královna versus Jackson
(1968) - Spojení přes Kodaň
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - O vodníku Česílkovi (TV seriál)
(1968) - Maratón
(1968) - Čest a sláva
(1967) - Sdružení roztržitých
(1967) - Pozdní doznání
(1967) - O loupežníku Rumcajsovi (TV seriál)
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - Dita Saxová
(1967) - Čtyři v kruhu
(1967) - Broučci (TV seriál)
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Jak se slon bál očkování
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Otýlie a 1580 kaněk
(1965) - Malér
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - Loupežnická pohádka
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Fuga na černých klávesách
(1963) - Divná pohádka
(1963) - Tygr a kůň
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Pohár z New Yorku
(1963) - Lucie
(1963) - Doktorská pohádka
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Václavské náměstí
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Tančila Anna Slezáková polku?
(1961) - Tajemná Zuzana
(1961) - Pošťácká pohádka
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kocour v botách
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV seriál)
(1961) - Florián
(1961) - Člověk je tvor společenský
(1961) - Baron Prášil
(1960) - Národní umělec Zdeněk Štěpánek
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Smyk
(1960) - Pochodně
(1960) - Naše Karkulka
(1960) - Ferda Mravenec (TV seriál)
(1959) - 105% alibi
(1959) - Vláček Kolejáček
(1959) - Smrt obchodního cestujícího (divadelní záznam)
(1959) - Psí pohádka
(1959) - Ošklivá slečna
(1959) - Modrý kocourek
(1959) - Jak si zařídit byt
(1958) - Saša Rašilov
(1958) - Když oživly fotografie
(1958) - František Tichý
(1958) - Zde jsou lvi
(1958) - Pasáček vepřů
(1958) - Občan Brych
(1958) - Jak se člověk naučil létat
(1958) - Hry a sny
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Škola otců
(1957) - Schůzka o půl čtvrté...
(1956) - Mozartova Praha
(1956) - V pasti
(1956) - Už je ráno
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Jurášek
(1956) - Hra o život
(1956) - Hrajeme si
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dědeček automobil
(1955) - Bez obav
(1955) - Z mého života
(1955) - Vodník
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Jak je svět zařízen
(1954) - Cesta vede do Tibetu
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Jan Hus
(1954) - Dny a noci
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - Modrý den
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1953) - Matúš
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Staré pověsti české
(1952) - Nástup
(1952) - Mladá léta
(1952) - Červené tulipány
(1951) - O pyšné noční košilce
(1951) - O pejskovi a kočičce jak psali psaní
(1951) - O panence, která tence plakala
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Kdo je nejmocnější
(1951) - Jak si pejsek s kočičkou dělali dort
(1951) - Jak si pejsek roztrhl kalhoty
(1950) - Čína v boji
(1950) - Povídání o pejskovi a kočičce (TV seriál)
(1950) - Jak pejsek s kočičkou myli podlahu
(1948) - Návrat domů
(1948) - Léto
(1948) - Krakatit
(1947) - Týden v tichém domě
(1947) - Křižovatka
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Bludná pouť
(1943) - Tanečnice
(1943) - Čtrnáctý u stolu
(1942) - Okouzlená
(1942) - Kníže Václav
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Turbina
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Modrý závoj
(1941) - Gabriela
(1939) - Dobrý vedoucí
Karel Höger - Knihy

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.6.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Höger 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Höger - herec

se narodil 17.6.1909 ve městě Královo Pole u Brna
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Höger

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Karel Höger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
25°37’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°35’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
21°48’
R
VenušeVenuše:
Rak
8°57’
 
MarsMars:
Ryby
13°30’
 
JupiterJupiter:
Panna
7°38’
 
SaturnSaturn:
Beran
21°15’
 
UranUran:
Kozoroh
20°02’
R
NeptunNeptun:
Rak
16°00’
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°13’
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°16’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°04’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »