Karel Houska wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Houska

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Karel Houska - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.10.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Houska 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Karel Houska
datum narození 15.10.1916
(herec, instagram)

Karel Houska - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Devadesát jedna bílých koní
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Gobseck
(1985) - Cesta do Itálie
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Jasnovidec
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Moje kone vrané (TV seriál)
(1979) - Chlapi přece nepláčou
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Sněhurka
(1977) - Kytice
(1977) - Dům bez oken
(1976) - Zákon starého muže
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Píšťalka pro dva
(1974) - Muž z Londýna
(1974) - Lekce z přítomnosti
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Cesta do Pristolu
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Elixíry ďábla
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Bellevue
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1968) - Objížďka
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1968) - Andersenovy pohádky (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1967) - Noc nevěsty
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1961) - Tereza
(1961) - Ledové moře volá
(1960) - Chlap jak hora
(1956) - Nevěra
(1954) - Botostroj
(1953) - Tajemství krve
(1951) - Akce B
(1950) - Zocelení
(1950) - Přiznání
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1950) - Bylo to v máji
(1948) - Návrat domů
(1948) - Dravci
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Hrdinové mlčí

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.10.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Houska 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Houska - herec

se narodil 15.10.1916 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Houska

Dnes se narodili
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Karel Houska
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°47’
 
LunaLuna:
Blíženci
12°44’
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°34’
 
VenušeVenuše:
Panna
8°29’
 
MarsMars:
Štír
25°16’
 
JupiterJupiter:
Býk
1°29’
R
SaturnSaturn:
Rak
29°53’
 
UranUran:
Vodnář
15°49’
R
NeptunNeptun:
Lev
4°44’
 
PlutoPluto:
Rak
4°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°28’
R
Černá LunaLilith:
Rak
27°27’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°49’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Robert Preston
(*1918 - 1987) herec

Francie Nadar
(*1820 - 1910) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Spojené státy Leo Fender
(*1909 - 1991) výrobce, vynálezce kytar

Německo Wolfgang Wagner
(*1919 - 2010) operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Velká Británie Robert Urquhart
(*1921 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »