Karel Kachyňa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Kachyňa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vyškov
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Karel Kachyňa - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
1.5.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Kachyňa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Kachyňa
datum narození 1.5.1924
(režisér, herec, instagram)

Karel Kachyňa - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(1999) - Hanele
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1995) - Fany
(1994) - Prima sezona (TV seriál)
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1992) - Kráva
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Smrt krásných srnců
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Duhová kulička
(1985) - Dobré světlo
(1983) - Sestřičky
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Počítání oveček
(1980) - Cukrová bouda
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Čekání na déšť
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - Bratři
(1975) - Škaredá dědina
(1974) - Robinsonka
(1974) - Pavlínka
(1973) - Legenda
(1973) - Láska
(1973) - Horká zima
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Ucho
(1969) - Směšný pán
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1967) - Noc nevěsty
(1966) - Kočár do Vídně
(1965) - At' žije republika
(1964) - Vysoká zeď
(1963) - Naděje
(1962) - Závrať
(1961) - Trápení
(1961) - Pouta
(1960) - Práče
(1959) - Král Šumavy
(1958) - Město má svou tvář
(1958) - Čtyřikrát o Bulharsku
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Pokušení
(1957) - Mistrovství světa leteckých modelářů
(1956) - Křivé zrcadlo
(1955) - Ztracená stopa
(1954) - Z čínského zápisníku
(1954) - Dnes večer všechno skončí
(1953) - Stará čínská opera
(1953) - Na stráži
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1952) - Neobyčejná léta
(1950) - Za život radostný
(1950) - Vědeli si rady
(1949) - Není stále zamračeno

Karel Kachyňa - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(1999) - Hanele
(1994) - Prima sezona (TV seriál)
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1992) - Kráva
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Smrt krásných srnců
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Duhová kulička
(1985) - Dobré světlo
(1983) - Sestřičky
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Počítání oveček
(1980) - Cukrová bouda
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Čekání na déšť
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - Škaredá dědina
(1974) - Robinsonka
(1974) - Pavlínka
(1973) - Láska
(1973) - Horká zima
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Ucho
(1969) - Směšný pán
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1967) - Noc nevěsty
(1966) - Kočár do Vídně
(1965) - At' žije republika
(1964) - Vysoká zeď
(1963) - Naděje
(1962) - Závrať
(1961) - Trápení
(1961) - Pouta
(1960) - Práče
(1959) - Král Šumavy
(1958) - Město má svou tvář
(1958) - Čtyřikrát o Bulharsku
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Pokušení
(1957) - Mistrovství světa leteckých modelářů
(1956) - Křivé zrcadlo
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1952) - Neobyčejná léta
(1950) - Za život radostný
(1949) - Není stále zamračeno
Karel Kachyňa - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Alena Mihulová - manželka

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Kachyňa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Kachyňa - režisér, herec

se narodil 1.5.1924 ve městě Vyškov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Kachyňa

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Karel Kachyňa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°49’
 
LunaLuna:
Beran
13°30’
 
MerkurMerkur:
Býk
20°35’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
26°02’
 
MarsMars:
Vodnář
3°58’
 
JupiterJupiter:
Střelec
18°54’
R
SaturnSaturn:
Váhy
28°06’
R
UranUran:
Ryby
20°18’
 
NeptunNeptun:
Lev
17°35’
 
PlutoPluto:
Rak
10°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
28°34’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
4°23’
 
CheirónCheirón:
Beran
21°43’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »