Karel Němec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Němec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Povolání:
herec

Karel Němec - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.12.1894 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Němec 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Němec
datum narození 24.12.1894
(herec, instagram)

Karel Němec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1943) - Šťastnou cestu
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Karel a já
(1941) - Turbina
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1940) - Peřeje
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Její hřích
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Děti na zakázku
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Švadlenka
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Irčin románek
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - Maryša
(1935) - Hrdina jedné noci (německá verze)
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Bezdětná
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Polská krev
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Mazlíček
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1934) - Dokud máš maminku
(1934) - Anita v ráji
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - Štvaní lidé
(1933) - Řeka
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Písničkář
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Funebrák
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1928) - Páter Vojtěch
(1927) - Švejk v civilu
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.


Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.12.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Němec 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Němec - herec

se narodil 24.12.1894 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Němec

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Karel Němec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
2°43’
 
LunaLuna:
Střelec
3°18’
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°15’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
8°27’
 
MarsMars:
Beran
27°31’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°04’
R
SaturnSaturn:
Štír
4°58’
 
UranUran:
Štír
18°20’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
13°54’
R
PlutoPluto:
Blíženci
10°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°14’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
10°14’
 
CheirónCheirón:
Váhy
8°14’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »