Karel Pavlík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Pavlík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Karel Pavlík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.3.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Pavlík 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Karel Pavlík
datum narození 14.3.1912
(herec, instagram)

Karel Pavlík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Silnice
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Klíč
(1971) - Klícka
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - Na kometě
(1970) - Kapacita
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Světáci
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Charleyova teta (divadelní záznam)
(1969) - Bellevue
(1968) - Záhořanský hon
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Objížďka
(1968) - Maratón
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Dva tygři
(1966) - Dědeček, Kyliján a já
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Třicet jedna ve stínu
(1965) - Kupon
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1963) - Šach mat
(1963) - Pršelo jim štěstí
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1961) - Tereza
(1961) - Poslední bohém
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Florián
(1960) - Vyšší princip
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Smyk
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Černá sobota
(1960) - Bílá spona
(1959) - Slečna od vody
(1959) - První parta
(1959) - Probuzení
(1959) - Konec cesty
(1958) - Tři přání
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Hvězda jede na jih
(1957) - Padělek
(1957) - Liják
(1957) - Generál Washington a čaroděj
(1956) - Synové hor
(1956) - Neporažení
(1956) - Dědeček automobil
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Psohlavci
(1955) - Po noci den
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Jan Hus
(1954) - Cirkus bude!
(1954) - Botostroj
(1953) - Výstraha
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Komedianti
(1952) - Anna proletářka
(1950) - Temno
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1948) - Případ Z-8
(1948) - Léto
(1948) - Kariéra
(1947) - Jan Roháč z Dubé
(1946) - Lavina

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.3.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Pavlík 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Pavlík - herec

se narodil 14.3.1912 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Pavlík

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Karel Pavlík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
23°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°33’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°43’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°17’
 
MarsMars:
Blíženci
18°32’
 
JupiterJupiter:
Střelec
14°53’
 
SaturnSaturn:
Býk
16°18’
 
UranUran:
Vodnář
2°15’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°04’
R
PlutoPluto:
Blíženci
26°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°13’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°44’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°44’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »