Karel Roden wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Roden

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Karel Roden - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Roden 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Roden
datum narození v roce *1962
(herec, instagram)

Karel Roden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Zlatovláska
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Nikdy nejsme sami
(2016) - Milada
(2016) - Masaryk
(2016) - Křižáček
(2015) - Film o filmu Fotograf
(2015) - Sword of Vengeance
(2015) - Rodinný film
(2015) - Fotograf
(2015) - Angel
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Krásno
(2013) - 13. komnata Reginy Rázlové
(2013) - The Wrong Mans (TV seriál)
(2013) - Terapie II. (TV seriál)
(2013) - Petrolejové lampy (divadelní záznam)
(2013) - Frankensteinova armáda
(2013) - Bez hranic (TV seriál)
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Signál
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Čtyři slunce
(2011) - Kabát: Schody (hudební videoklip)
(2011) - Jak se točil seriál Terapie
(2011) - V peřině
(2011) - Terapie (TV seriál)
(2011) - Perfidia
(2011) - Není kam utéct
(2011) - Lidice
(2011) - Cat Run
(2011) - Alois Nebel
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Film o filmu: Habermannův mlýn
(2010) - Heart Beat 3D
(2010) - Habermannův mlýn
(2009) - The Philanthropist (TV seriál)
(2009) - Orphan
(2009) - Oko ve zdi
(2009) - Jménem krále
(2009) - Holy Money
(2009) - Holka Ferrari Dino
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Film o filmu: Hlídač č. 47
(2008) - RocknRolla
(2008) - Largo Winch
(2008) - Hlídač č. 47
(2008) - Bathory
(2007) - Film o filmu Tajnosti
(2007) - Vánoční příběh
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Tajnosti
(2007) - Prázdniny pana Beana
(2007) - Bestiář
(2006) - Zběsilý útěk
(2006) - Smrti napospas
(2006) - Letní láska
(2006) - Krásný čas
(2005) - Stůj, ten mobil není tvůj
(2005) - Sklapni a zastřel mě
(2005) - Poslední výsadek
(2004) - Rex-patriates
(2004) - Vaterland - Lovecký deník
(2004) - Hellboy
(2004) - Bournův mýtus
(2003) - Nemaluji, své obrazy dávím
(2003) - Neprůstřelný mnich
(2003) - Mazaný Filip
(2002) - Sen
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - Bratři
(2002) - Blade 2
(2001) - Noční hovory s matkou
(2001) - 15 minut
(2001) - Věrní abonenti
(2001) - Paralelní světy
(2001) - May Day
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Film o filmu: Oběti a vrazi
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Kytice
(2000) - Dvojrole
(1999) - Zkrocení zakletého řetězu
(1999) - Praha očima...
(1999) - Piráti (TV seriál)
(1999) - Kuře melancholik
(1999) - Červený Bedrník: Královské výkupné
(1999) - Červený Bedrník (TV seriál)
(1998) - Film o filmu: Čas dluhů
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Pták Ohnivák
(1997) - Crackerjack 2
(1996) - Sestřička a princ ze snů
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1996) - Král Ubu
(1996) - Eine kleine Jazzmusik
(1995) - Ve svém bytě bydlím sám
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1994) - Hrad z písku
(1994) - Dračí prsten
(1993) - Kanárská spojka
(1992) - Zkouška paměti
(1992) - Váhy
(1992) - Princezna Fantaghiró 2
(1992) - Don Gio
(1991) - Franz a Felice
(1991) - Corpus delicti
(1990) - Silnější než já
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1990) - Čardášová princezna
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Masseba
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Čekání na Patrika
(1987) - Večerní svítání
(1987) - Petr a Jan
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Hauři
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1986) - Šaty až na zem
(1986) - Rubínová pohádka
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Můj hříšný muž
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1984) - Nejdelší návrat
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Kmotři z blat
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kvůli mně přestane
Karel Roden - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Roden 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Roden - herec

se narodil v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Roden

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Karel Roden
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°03’
 
LunaLuna:
Štír
14°07’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
17°56’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°25’
 
MarsMars:
Beran
22°05’
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°37’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°23’
 
UranUran:
Lev
26°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°42’
R
PlutoPluto:
Panna
7°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°43’
R
Černá LunaLilith:
Panna
22°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°33’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »