Karel Smyczek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Smyczek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Karel Smyczek - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1950 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Smyczek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Smyczek
datum narození v roce *1950
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Karel Smyczek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karel Smyczek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Filmový dobrodruh Karel Zeman
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Elegán ve fraku
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2009) - 13. komnata Oldřicha Navrátila
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2008) - Hvězda mého srdce
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Předčasná úmrtí: Chlap má umřít v botách
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Předčasná úmrtí: Dvojí život Jaromila Jireše
(2001) - Příběh vypravěče
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Profesor
(1999) - Muž s duchem
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Kupé
(1994) - Bylo nás pět a padesát
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1987) - Proč?
(1987) - Páni Edisoni
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Bumerang
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Jako jed
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1984) - Co je vám, doktore?
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Tvář za sklem
(1978) - Nechci nic slyšet
(1976) - Den pro mou lásku
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Milenci v roce jedna
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Návštěvy
(1969) - Láska neláskavá
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Láska nebeská
(1962) - Pozor, volá Liška...
(1962) - Oranžový měsíc
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1960) - Zlé pondělí
(1960) - Pochodně
(1960) - Holubice
(1959) - Zpívající pudřenka

Karel Smyczek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Smyczek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Smyczek - režisér, scénárista, herec

se narodil v roce *1950 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Smyczek

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Karel Smyczek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
10°12’
 
LunaLuna:
Panna
7°41’
 
MerkurMerkur:
Beran
13°46’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°21’
 
MarsMars:
Panna
28°50’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
27°05’
 
SaturnSaturn:
Panna
14°12’
R
UranUran:
Rak
1°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°09’
R
PlutoPluto:
Lev
15°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°22’
R
Černá LunaLilith:
Býk
8°42’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°44’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »