Karel Urbánek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Urbánek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1930 (?)
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herec

Karel Urbánek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1930 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Urbánek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Urbánek
datum narození v roce *1930
(herec, instagram)

Karel Urbánek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2007) - 13. komnata Nadi Urbánkové
(2004) - Redakce (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1994) - Zwei Brüder (TV seriál)
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Král kolonád
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Ten zázračný dotek lásky
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Boty
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Kariéra
(1984) - Cihla zlata
(1983) - Dvě noci s císařem
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Příhody pana Příhody
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Romaneto
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - Spodky
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Bratři Kipové
(1979) - Božská Ema
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Pravé místo pro mne
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Hřiště
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude (divadelní záznam)
(1974) - Poslední královna
(1974) - Egyptologové
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Don Juan
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1970) - Věc Makropulos (divadelní záznam)
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - O statečném Petrovi
(1970) - Ďábelské líbánky
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Kočky neberem
(1965) - Perlový náhrdelník
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Neobyčejná třída

Karel Urbánek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Urbánek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Urbánek - herec

se narodil v roce *1930 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Urbánek

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Karel Urbánek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°04’
 
LunaLuna:
Lev
26°03’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
27°56’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
25°42’
 
MarsMars:
Vodnář
5°13’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
6°38’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
8°27’
 
UranUran:
Beran
8°50’
 
NeptunNeptun:
Panna
2°26’
R
PlutoPluto:
Rak
17°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°38’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°51’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°55’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »