Karel Vágner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Vágner

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec, skladatel

Karel Vágner - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Vágner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Vágner
datum narození v roce *1942
(herec, skladatel, instagram)

Karel Vágner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vágner Family
(2015) - Skrytý potenciál
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Tajemství Stanislava Hložka
(2015) - Standa Hložek 60 (koncert)
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Galashow 60
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Bubo bubo
(2011) - 13. komnata Jakuba Vágnera
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV seriál)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - 13. komnata Petra Rezka
(2008) - 13. komnata Karla Vágnera
(2008) - Žízeň po životě
(2007) - Cestou necestou s Miroslavem Donutilem
(2006) - 13. komnata Hany Zagorové
(2005) - ČT Live - Greenhorns (koncert)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Vánoční koncert Hany Zagorové (koncert)
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1994) - Koncert pro betlém
(1994) - Caruso Show
(1993) - Když nemůžu spát
(1992) - Kufr
(1987) - Jedeme dál
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1980) - Trhák
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1978) - Prázdniny
(1973) - Poslyšte příběh, který se vám stal
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
Karel Vágner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Jakub Vágner - syn

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Vágner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Vágner - herec, skladatel

se narodil v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Vágner

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Karel Vágner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
1°14’
 
LunaLuna:
Blíženci
3°58’
 
MerkurMerkur:
Ryby
7°38’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
17°18’
 
MarsMars:
Blíženci
8°59’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
14°34’
 
SaturnSaturn:
Býk
24°35’
 
UranUran:
Býk
27°16’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°26’
R
PlutoPluto:
Lev
3°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°34’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°17’
 
CheirónCheirón:
Lev
8°28’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »