Karel Zima wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Zima

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1971 (?)
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Karel Zima - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1971 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Zima 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karel Zima
datum narození v roce *1971
(herec, instagram)

Karel Zima - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zemřít šťastný
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Hlas pro římského krále
(2016) - Domov
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Co dům dal
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Šest dní
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Chlapáci
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - U6 - Úžasný svět techniky
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Zejtra napořád
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Ve vaně
(2014) - Na druhý pohled
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2014) - Hany
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Rozkoš
(2013) - Poslední šance
(2013) - PanMáma (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Šoumeni
(2012) - Svlíkání
(2012) - Signál
(2012) - Sen
(2012) - Lisa
(2012) - Kytka
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Poupata
(2011) - Lidice
(2011) - Čertova nevěsta
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Lovebirds
(2010) - Kajínek
(2010) - Hasiči
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Ocas ještěrky
(2009) - Les mrtvých
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2009) - Jménem krále
(2009) - Jarmareční bouda
(2009) - Did Michael Knight End The Cold War?
(2008) - Ztracený princ
(2008) - Oběti: Karambol
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - Všichni do jednoho
(2007) - Tři srdce
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Nesmělý Mikeš
(2007) - Movie
(2007) - Boží duha
(2007) - ...a bude hůř
(2006) - Tajemství Lesní země
(2006) - Tajemná truhla
(2006) - Malé velké gatě
(2006) - ...a poslední kouř
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Psí kus
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - Comeback
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Hodný chlapec
(2003) - Šla Nanynka do zelí
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Malvína
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2001) - Vzkříšení
(2001) - Nemůžem usnout
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Vlci ve městě
(1999) - Oběti: Přepadení
(1998) - Minulost
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1994) - Poslední večeře U ptáka Noha
(1993) - Ta naše povaha česká
(1993) - Záhada hlavolamu
(1993) - Kanárská spojka
(1990) - Silnější než já

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Zima 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Zima - herec

se narodil v roce *1971 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Zima

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Karel Zima
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
20°49’
 
LunaLuna:
Štír
2°28’
 
MerkurMerkur:
Střelec
19°19’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
17°52’
 
MarsMars:
Ryby
21°35’
 
JupiterJupiter:
Střelec
18°11’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
1°37’
R
UranUran:
Váhy
17°33’
 
NeptunNeptun:
Střelec
3°27’
 
PlutoPluto:
Váhy
1°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°36’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
21°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°23’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »