Karen Black wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karen Black
(Karen Blanche Ziegler)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.7. 1939 - 05:00h
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
8.8.2013 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka

Karen Black - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.7.1939 - 05:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.7.1939 - 11:00  
US, Chicago:
42°1' s.š., 87°50' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karen Black 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Karen Black
datum narození 1.7.1939
(herečka, instagram)

Karen Black - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2014) - Wild in Blue
(2014) - The Ganzfeld Haunting
(2013) - She Loves Me Not
(2013) - Ooga Booga
(2013) - In the Woods
(2012) - Warnings from the Bathtub
(2012) - Vacationland
(2012) - Mommy's Little Monster
(2011) - VICE Meets
(2011) - Some Guy Who Kills People
(2011) - Maria My Love
(2011) - Letters from the Big Man
(2010) - Nothing Special
(2009) - Stuck!
(2009) - Repo Chick
(2009) - Irene zmítaná ve vlnách
(2009) - Double Duty
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2008) - Watercolors
(2008) - A Single Woman
(2008) - The Blue Tooth Virgin
(2007) - Jediná dlouhá noc
(2007) - Duch spisovatele
(2006) - Wanderlust
(2006) - Hollywood Dreams
(2005) - On Screen! (TV seriál)
(2005) - Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula
(2005) - Praštění láskou
(2005) - Firecracker
(2005) - Dr. Rage
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Birth of Industry
(2003) - Bezstarostní jezdci, zuřící býci
(2003) - Summer Solstice
(2003) - Paříž
(2003) - Dům tisíce mrtvol
(2002) - Fans and Freaks: The Culture of Comics and Conventions
(2002) - Teknolust
(2002) - A Light in the Darkness
(2002) - Curse of the Forty-Niner
(2002) - Buttleman
(2001) - The Donor
(2001) - The Big Show
(2001) - Soulkeeper
(2001) - Hard Luck
(2001) - Gypsy 83
(2000) - Red Dirt
(2000) - Oliver Twisted
(2000) - Nezávislý
(2000) - Inviati speciali
(1999) - Karen Black: Actress at Work
(1999) - Easy Rider: Shaking the Cage
(1999) - Paradise Cove
(1999) - Muži bez zábran
(1999) - Mascara
(1998) - Waiting for Dr. MacGuffin
(1998) - Sugar: The Fall of the West
(1998) - Stripping for Jesus
(1998) - Slonice Malaika
(1998) - My Neighbor's Daughter
(1998) - Light Speed
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Invisible Dad
(1998) - Charades
(1998) - Fallen Arches
(1998) - Bury the Evidence
(1997) - Stir
(1997) - Modern Rhapsody
(1997) - Men
(1997) - Dogtown
(1997) - Conceiving Ada
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - New York Crossing
(1996) - Movies Money Murder
(1996) - Kukuřičné děti: Zjevení
(1996) - Every Minute Is Goodbye
(1996) - Dinosaur Valley Girls
(1996) - Čas zločinu
(1996) - Cries of Silence
(1995) - The Wacky Adventures of Dr. Boris and Nurse Shirley
(1995) - Úder
(1994) - Jonas in the Desert
(1994) - Too Bad About Jack
(1994) - Plan 10 from Outer Space
(1993) - Tuesday Never Comes
(1993) - The Trust
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1992) - Teror v L.A.
(1992) - Smrtelné tajemství
(1992) - Return of the Roller Blade Seven
(1992) - Legend of the Roller Blade Seven
(1992) - Jeden plus dva aneb Neslušný výlet
(1992) - Hráč
(1992) - The Double 0 Kid
(1992) - Dead Girls Don't Tango
(1992) - Caged Fear
(1992) - Auntie Lee's Meat Pies
(1991) - Tichý oheň
(1991) - Rubin a Ed
(1991) - The Roller Blade Seven
(1991) - Lovec strachu
(1991) - The Killer's Edge
(1991) - Děti noci
(1990) - Zrcadlo, pověz mi...
(1990) - Znovu objeven
(1990) - Twisted Justice
(1990) - Overexposed
(1990) - Noční anděl
(1990) - The Children
(1990) - Fatální střetnutí
(1990) - Evil Spirits
(1990) - Club Fed
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Circus of the Stars #14
(1989) - Homer a Eddie
(1988) - Ze tmy
(1988) - Platinum Blonde
(1988) - The Legendary Life of Ernest Hemingway
(1988) - The Invisible Kid
(1988) - Dixie Lanes
(1987) - Ralph S. Mouse
(1987) - Ostrov živých
(1987) - Hostage
(1987) - Flight of the Spruce Goose
(1986) - The Road to Freedom: L. Ron Hubbard and Friends (koncert)
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1985) - Sejmi ho a běž
(1985) - Savage Dawn
(1985) - Eternal Evil
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Martinův den
(1984) - Growing Pains
(1983) - Dva ve městě
(1982) - Spolek fanoušků Jamese Deana
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - La Donna giusta
(1981) - Separate Ways
(1981) - Chanel Solitaire
(1981) - Gräset sjunger
(1980) - Where the Ladies Go
(1980) - Power
(1980) - Police Story: Confessions of a Lady Cop
(1979) - Ryba zabiják
(1979) - Poslední slovo
(1979) - Noumero, To
(1979) - Mr. Horn
(1978) - The Squeeze
(1978) - Kozoroh 1
(1978) - In Praise of Older Women
(1978) - Because He's My Friend
(1977) - The Strange Possession of Mrs. Oliver
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - Burnt Offerings
(1975) - Trilogy of Terror
(1975) - Nashville
(1975) - Eso v rukávu
(1975) - Den kobylek
(1974) - Velký Gatsby
(1974) - Rhinoceros
(1974) - Letiště 1975
(1974) - Law and Disorder
(1973) - The Pyx
(1973) - Little Laura and Big John
(1973) - Černá výprava
(1972) - Portnoy's Complaint
(1972) - Cisco Pike
(1971) - Zrozen k vítězství
(1971) - Přestřelka
(1971) - Jeď, řekl
(1970) - Malé životní etudy
(1970) - Hastings Corner
(1970) - Freedom
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hard Contract
(1969) - Bezstarostná jízda
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1966) - Teď už jsi velký chlapec
(1960) - The Prime Time

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karen Black 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karen Black - herečka

se narodila 1.7.1939 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karen Black

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Karen Black
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
8°42’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
6°13’
6
 
MerkurMerkur:
Lev
1°47’
1
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°41’
12
 
MarsMars:
Vodnář
4°14’
7
R
JupiterJupiter:
Beran
7°30’
10
 
SaturnSaturn:
Beran
29°40’
10
 
UranUran:
Býk
20°38’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
20°46’
3
 
PlutoPluto:
Lev
0°25’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°16’
5
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°30’
8
 
CheirónCheirón:
Rak
11°33’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
13°45’
6
Domy:
Rak
16°15’
Kozoroh
16°15’
2:
Lev
5°23’
8:
Vodnář
5°23’
3:
Lev
27°22’
9:
Vodnář
27°22’
Panna
25°23’
Ryby
25°23’
5:
Štír
1°37’
Býk
1°37’
6:
Střelec
11°39’
Blíženci
11°39’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
20°49’
11
Slun./Luna:
Váhy
7°28’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »