Kate Jackson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Jackson
(Lucy Kate Jackson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Birmingham, Alabama
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herečka

Kate Jackson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.10.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Jackson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kate Jackson
datum narození 29.10.1948
(herečka, instagram)

Kate Jackson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - The Perfect Suspect
(2004) - Larceny
(2004) - Bez výčitek
(2003) - Zázrační pejsci
(2002) - Charlie's Angels: TV Tales
(2001) - Matčino svědectví
(2000) - The 70s: The Decade That Changed Television
(2000) - Headliners & Legends: Farrah Fawcett
(2000) - Satanova vyšší dívčí
(1998) - All-Star Party for Aaron Spelling
(1998) - Sladké lži
(1998) - Error in Judgment
(1997) - What Happened to Bobby Earl?
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Dark Shadows 30th Anniversary Tribute
(1996) - Vražda na stezce Iditarod Trail
(1996) - Panika v oblacích
(1996) - A Kidnapping in the Family
(1995) - The Silence of Adultery
(1994) - Ozbrojený a nevinný
(1994) - Justice in a Small Town
(1993) - Úplné bezvětří 2
(1993) - The Shrine of Lorna Love
(1993) - Empty Cradle
(1993) - Arly Hanks
(1992) - Ničitel
(1992) - Černá smrt
(1991) - Dark Shadows: Behind the Scenes
(1990) - Návrat neznámého
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1989) - Zajíček
(1988) - The Magical World of Disney
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Scarecrow and Mrs. King
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Listen to Your Heart
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Cycling Through China
(1982) - Making Love
(1981) - Thin Ice
(1981) - Inmates: A Love Story
(1981) - Dirty Tricks
(1979) - Topper
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - ABC 25th Anniversary
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - James at 15
(1977) - Hromy a blesky
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci
(1976) - Death at Love House
(1975) - Death Scream
(1974) - Killer Bees
(1974) - Death Cruise
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Satan's School for Girls
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - The New Healers
(1972) - Limbo
(1971) - Night of Dark Shadows
(1966) - Dark Shadows (TV seriál)
(1961) - Password

Kate Jackson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kate Jackson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Andrew Stevens - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1941) Nick Nolte
(*1930) Robert Evans
(*1951) Edward Albert
(*1937) Warren Beatty

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.10.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Jackson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Jackson - herečka

se narodila 29.10.1948 ve městě Birmingham, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Jackson

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Kate Jackson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
5°58’
 
LunaLuna:
Panna
28°36’
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°47’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°41’
 
MarsMars:
Střelec
8°51’
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°41’
 
SaturnSaturn:
Panna
4°07’
 
UranUran:
Rak
0°20’
R
NeptunNeptun:
Váhy
13°35’
 
PlutoPluto:
Lev
16°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°48’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°12’
 
CheirónCheirón:
Štír
26°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »