Kate Lester wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Lester

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Souldham Trope
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Kate Lester - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.6.1857 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Lester 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kate Lester
datum narození 12.6.1857
(herečka, instagram)

Kate Lester - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1925) - Raffles
(1925) - The Price of Pleasure
(1925) - The Meddler
(1924) - The Wife of the Centaur
(1924) - Leave It to Gerry
(1924) - The Goldfish
(1924) - The Beautiful Sinner
(1924) - Beau Brummel
(1923) - Zvoník u Matky Boží
(1923) - The Wild Party
(1923) - The Rendezvous
(1923) - The Marriage Market
(1923) - The Satin Girl
(1923) - Modern Matrimony
(1923) - The Love Trap
(1923) - Her Accidental Husband
(1923) - Gimme!
(1923) - The Fourth Musketeer
(1923) - Can a Woman Love Twice?
(1923) - Black Oxen
(1922) - Rose o' the Sea
(1922) - Remembrance
(1922) - Quincy Adams Sawyer
(1922) - One Week of Love
(1922) - The Glorious Fool
(1922) - Fourteenth Lover
(1922) - The Eternal Flame
(1922) - A Tailor-Made Man
(1921) - Oh Mary Be Careful
(1921) - Made in Heaven
(1921) - Hole in the Wall
(1921) - Don't Neglect Your Wife
(1921) - Dangerous Curve Ahead
(1921) - The Beautiful Liar
(1920) - The Woman in Room 13
(1920) - Stop Thief
(1920) - Simple Souls
(1920) - The Paliser Case
(1920) - Officer 666
(1920) - Earthbound
(1920) - The Cup of Fury
(1919) - Upstairs
(1919) - Through the Wrong Door
(1919) - The Stronger Vow
(1919) - The Crook of Dreams
(1919) - The Crimson Gardenia
(1919) - The City of Comrades
(1919) - The Solitary Sin
(1919) - Lord and Lady Algy
(1919) - The Hand Invisible
(1919) - The Gay Lord Quex
(1919) - Bonds of Love
(1919) - A Man and His Money
(1918) - The Unbeliever
(1918) - The Way Out
(1918) - The Reason Why
(1918) - The Heart of a Girl
(1918) - The Love Nest
(1918) - Little Women
(1918) - His Royal Highness
(1918) - The Golden Wall
(1918) - Doing Their Bit
(1918) - The Cross Bearer
(1918) - Broken Ties
(1917) - The Volunteer
(1917) - To-Day
(1917) - The Fortunes of Fifi
(1917) - The Divorce Game
(1917) - The Good for Nothing
(1917) - God's Man
(1917) - Darkest Russia
(1917) - Betsy Ross
(1917) - Adventures of Carol
(1916) - The Reward of Patience
(1916) - The Social Secretary
(1916) - Molly Make-Believe
(1916) - The Kiss
(1916) - Destiny's Toy
(1916) - A Coney Island Princess

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.6.1857 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Lester 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Lester - herečka

se narodila 12.6.1857 ve městě Souldham Trope, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Lester

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Kate Lester
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°23’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°43’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°25’
R
VenušeVenuše:
Býk
13°50’
 
MarsMars:
Blíženci
19°59’
 
JupiterJupiter:
Býk
6°10’
 
SaturnSaturn:
Rak
14°18’
 
UranUran:
Býk
26°37’
 
NeptunNeptun:
Ryby
22°38’
 
PlutoPluto:
Býk
6°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
2°11’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°46’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°27’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »