Kate Nelligan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Nelligan
(Patricia Colleen Nelligan)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn, Ontario
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herečka

Kate Nelligan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Nelligan 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kate Nelligan
datum narození 16.3.1950
(herečka, instagram)

Kate Nelligan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Eleventh Hour (TV seriál)
(2007) - Předtucha
(2006) - Na prahu noci
(2004) - Third World (TV seriál)
(2004) - Human Cargo (TV seriál)
(2003) - Útěk ze čtvrtého rozměru
(2001) - Walter a Henry
(2000) - Tragédie letu 111
(1999) - Pravidla moštárny
(1999) - Love Is Strange
(1999) - Cena za život
(1998) - Šerifové
(1998) - Epidemie lásky
(1997) - Stolen Moments
(1997) - Rape: A Crime of War
(1996) - Intimní detaily
(1996) - Captive Heart: The James Mink Story
(1996) - Calm at Sunset
(1995) - Modlitba za matku
(1995) - Margaret's Museum
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Do hlubin 3D
(1994) - Vlk
(1994) - Válečná kořist
(1994) - Million Dollar Babies
(1993) - Shattered Trust: The Shari Karney Story
(1993) - Marcel Proust: A Writer's Life
(1993) - Fatální instinkt
(1992) - Ve hře je diamant
(1992) - Terror Stalks the Class Reunion
(1992) - Lhářka prolhaná
(1991) - Three Hotels
(1991) - Stíny a mlha
(1991) - Pán přílivu
(1991) - Old Times
(1991) - Golden Fiddles (TV seriál)
(1991) - Frankie a Johnny
(1991) - Backstage at Masterpiece Theatre
(1990) - White Room
(1989) - Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher
(1987) - Kojak: The Price of Justice
(1987) - Il Giorno prima
(1985) - Eleni
(1983) - Beze stopy
(1982) - Victims
(1981) - Oko jehly
(1980) - Thérèse Raquin (TV seriál)
(1980) - Mr. Patman
(1980) - Forgive Our Foolish Ways (TV seriál)
(1979) - Measure for Measure
(1979) - Drákula
(1977) - Bethune
(1976) - The Lady of the Camellias
(1975) - Hrabě Monte Cristo
(1975) - Angličanka
(1974) - The Arcata Promise
(1971) - The Onedin Line (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Nelligan 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Nelligan - herečka

se narodila 16.3.1950 ve městě Londýn, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Nelligan

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Kate Nelligan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°20’
 
LunaLuna:
Ryby
1°03’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°40’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
12°22’
 
MarsMars:
Váhy
4°36’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
23°53’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°18’
R
UranUran:
Rak
0°57’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°32’
R
PlutoPluto:
Lev
16°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°10’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°02’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »