Kate Winslet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Winslet
(Kate Elizabeth Winslet)

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.10. 1975 - 07:15h
Místo:
Reading, Anglie
Země:
Věk:
42 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Kate Winslet - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1975 - 07:15  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1975 - 06:15  
GB, Reading:
51°27' s.š., 0°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Winslet 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kate Winslet
datum narození 5.10.1975
(herečka, zpěvačka, instagram)

Kate Winslet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Triple 9
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - Švadlena
(2015) - Steve Jobs
(2015) - Rezistence
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Králova zahradnice
(2014) - Divergence
(2013) - Prodloužený víkend
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - The Making of Mildred Pierce
(2011) - Na Nai'a: Legend of the Dolphins
(2011) - Nákaza
(2011) - Mildred Pierceová (TV seriál)
(2011) - Bůh masakru
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Evropské filmové ceny 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Matčina odvaha
(2008) - Marc Forster - Der Weg zu 007
(2008) - Předčítač
(2008) - Nouzový východ
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - BAFTA Film Awards 2007
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2006) - Život v moři
(2006) - Všichni královi muži
(2006) - Spláchnutej
(2006) - Prázdniny
(2006) - Jako malé děti
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Marc Forster - Von Davos nach Hollywood
(2005) - Happy Birthday, Peter Pan
(2005) - Romance a cigarety
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2004) - Polyphonic Spree: Light And Day (hudební videoklip)
(2004) - At the Movies
(2004) - A Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'
(2004) - A Conversation with Jim Carrey and director Michel Gondry
(2004) - Věčný svit neposkvrněné mysli
(2004) - Smečka
(2004) - Hledání Země - Nezemě
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Making 'Christmas Carol: The Movie'
(2003) - Život Davida Galea
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - War Game
(2001) - Comic Relief Short Pants
(2001) - Being Mick
(2001) - Vánoční koleda
(2001) - Iris
(2001) - Enigma
(2000) - GPTV
(2000) - Quills - Perem markýze de Sade
(1999) - V říši víl a skřítků
(1999) - Jako dým
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Titanic: Breaking New Ground
(1998) - Leonardo DiCaprio - Život hvězdy
(1998) - Beyond Titanic
(1998) - Hideous Kinky
(1997) - Celine Dion: My Heart Will Go On (hudební videoklip)
(1997) - Titanic
(1996) - Jude
(1996) - Hamlet
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Calvin na dvoře krále Artuše
(1994) - Nebeská stvoření
(1992) - Gomorron
(1992) - Get Back (TV seriál)
(1992) - Anglo-saské vztahy (TV seriál)
(1991) - Dark Season (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Film '72
Kate Winslet - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Sam Mendes - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1967) Rufus Sewell

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Winslet 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Winslet - herečka, zpěvačka

se narodila 5.10.1975 ve městě Reading, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Winslet

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Kate Winslet
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°23’
1
 
LunaLuna:
Váhy
13°05’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°16’
1
R
VenušeVenuše:
Panna
0°33’
11
 
MarsMars:
Blíženci
26°16’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
20°46’
7
R
SaturnSaturn:
Lev
1°29’
10
 
UranUran:
Štír
1°29’
1
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°33’
3
 
PlutoPluto:
Váhy
9°13’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°54’
2
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°04’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
26°31’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
9°38’
12
Domy:
Váhy
11°20’
Beran
11°20’
2:
Štír
6°31’
8:
Býk
6°31’
3:
Střelec
7°53’
9:
Blíženci
7°53’
Kozoroh
14°48’
Rak
14°48’
5:
Vodnář
20°06’
Lev
20°06’
6:
Ryby
18°52’
Panna
18°52’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
9xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
28°04’
11
Slun./Luna:
Váhy
12°14’
1


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »