Katey Sagal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Katey Sagal
(Catherine Louise Sagal)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.1. 1954 - 14:37h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
65 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Katey Sagal - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.1.1954 - 14:37  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.1.1954 - 22:37  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Katey Sagal 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Katey Sagal
datum narození 19.1.1954
(herečka, zpěvačka, instagram)

Katey Sagal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Dirty Dancing
(2016) - Bleed for This
(2015) - The Bastard Executioner (TV seriál)
(2015) - Ladíme 2
(2014) - There's Always Woodstock
(2014) - A to Z (TV seriál)
(2013) - The Writers' Room
(2012) - FOX 25th Anniversary Special
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Defining Beauty: Ms. Wheelchair America
(2010) - Lost: The Final Journey
(2010) - Jack and the Beanstalk
(2009) - Váš dům, náš hrad
(2009) - Star-ving (TV seriál)
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Futurama: The Lost Adventure
(2008) - Futurama: Milion a jedno chapadlo
(2008) - Futurama: Benderova hra
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2006) - Tady Reed Fish
(2005) - Všechna naše tajemství
(2005) - Three Wise Guys
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Když do města přijdou andělé
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Ženatý se závazky - Setkání po letech
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Imagine That (TV seriál)
(2002) - Following Tildy
(2001) - Married... with Children: The E! True Hollywood Story
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2000) - Intimate Portrait: Katey Sagal
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Dropping Out
(1999) - Láska až za hrob
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Domov vašich snů
(1998) - Životní příležitost
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Mr. Headmistress
(1997) - Přestávka (TV seriál)
(1995) - Stopa po slzách
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Backstage with the Bundys
(1991) - She Says She's Innocent
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Mother Goose Rock 'n' Rhyme
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Být dobrou matkou
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Maid to Order
(1985) - Larry King Live
(1985) - Mary (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - The Dream Makers
(1974) - Larry
(1973) - Columbo: Kandidát zločinu
(1971) - The Failing of Raymond
Katey Sagal - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1960) Kurt Sutter - manžel
(*1975) Jack White - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1949) Gene Simmons
(*1974) David Faustino (fáma)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.1.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Katey Sagal 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Katey Sagal - herečka, zpěvačka

se narodila 19.1.1954 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Katey Sagal

Dnes se narodili
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Katey Sagal
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°20’
8
 
LunaLuna:
Lev
9°14’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°44’
8
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°55’
8
 
MarsMars:
Štír
18°05’
5
 
JupiterJupiter:
Blíženci
17°11’
12
R
SaturnSaturn:
Štír
8°39’
5
 
UranUran:
Rak
20°42’
2
R
NeptunNeptun:
Váhy
26°02’
5
 
PlutoPluto:
Lev
24°22’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°44’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°40’
5
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
22°43’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
6°56’
7
Domy:
Blíženci
27°03’
Střelec
27°03’
2:
Rak
18°50’
8:
Kozoroh
18°50’
3:
Lev
11°23’
9:
Vodnář
11°23’
Panna
8°07’
Ryby
8°07’
5:
Váhy
11°46’
Beran
11°46’
6:
Štír
20°37’
Býk
20°37’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
2°35’
11
Slun./Luna:
Štír
4°17’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Klaus Kinski
(*1926 - 1991) herec, režisér

Francie Philippe Noiret
(*1930 - 2006) herec

Mexiko José Alfredo Jiménez
(*1926 - 1973) zpěvák, textař, herec

Německo Johann Elert Bode
(*1747 - 1826) německý astronom

Bangladéš Jagadish Chandra Bose
(*1858 - 1937) fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »