Käthe Haack wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Käthe Haack
(Käte Lisbeth Minna Sophie Isolde Haack)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Käthe Haack - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.8.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Käthe Haack 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Käthe Haack
datum narození 11.8.1897
(herečka, instagram)

Käthe Haack - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1985) - Ein Heim für Tiere (TV seriál)
(1983) - Tatort - Fluppys Masche
(1982) - Unheimliche Geschichten (TV seriál)
(1980) - Familienfest
(1978) - Ein Hut von ganz spezieller Art
(1978) - Der Hit
(1977) - Grete Minde
(1976) - Rosaura kam um zehn
(1976) - Notarztwagen 7 (TV seriál)
(1976) - Die Illusion der Möglichkeit
(1976) - Affäre Lerouge, Die (TV seriál)
(1975) - Lichtspiele am Preussenkorso
(1975) - Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
(1974) - Sergeant Berry (TV seriál)
(1974) - Der Lord von Barmbeck
(1973) - Chodec
(1973) - Black Coffee
(1972) - Jahrhundert der Chirurgen, Das (TV seriál)
(1972) - Altersheim
(1971) - ...und sowas nennt sich Show
(1971) - ...und heute heißt es Show
(1971) - Der Trojanische Sessel
(1971) - Glückspilze
(1969) - Zwei ahnungslose Engel
(1969) - Unser Doktor ist der Beste
(1969) - Lesbo
(1969) - Garden-Party (TV seriál)
(1968) - Kolportage
(1967) - Dynamit v zeleném
(1966) - Johannisnacht
(1965) - Premieren von gestern (TV pořad)
(1964) - Wie ein Dieb in der Nacht
(1963) - Die 'Kleinen' unserer Großen (TV pořad)
(1963) - Die Entscheidung
(1962) - Unsere Jenny
(1962) - Sind wir das nicht alle?
(1962) - Ich kann nicht länger schweigen
(1961) - Wer die Wahl hat
(1961) - Hermann und Dorothea
(1961) - De quoi tu te mêles Daniela!
(1959) - Liebe, Luft und lauter Lügen
(1959) - Bezaubernde Arabella
(1959) - Der Letzte Fußgänger
(1958) - Schwarze Nylons - Heiße Nächte
(1958) - Ist Mama nicht fabelhaft?
(1958) - Glasmenagerie
(1957) - Mammis Wanderjahre
(1957) - Jede Nacht in einem anderen Bett
(1957) - Die Große Chance
(1956) - ...wie einst Lili Marleen
(1956) - Studentin Helene Willfüer
(1956) - Stimme der Sehnsucht
(1956) - Nathan der Weise
(1956) - Auf Wiedersehn am Bodensee
(1955) - Das Schweigen im Walde
(1955) - Der Himmel ist nie ausverkauft
(1955) - Eine Frau genügt nicht?
(1955) - Der erste Ball
(1954) - Die Tolle Lola
(1954) - Sie kommen immer in der Nacht
(1954) - Die Sieben Kleider der Katrin
(1954) - Schützenliesel
(1954) - Rosen-Resli
(1954) - Ohňostroj
(1954) - Der Letzte Sommer
(1954) - Heimweh nach Deutschland
(1954) - Heideschulmeister Uwe Karsten
(1953) - Von Liebe reden wir später
(1953) - Die Vertagte Hochzeitsnacht
(1953) - Die unsichtbare Sammlung
(1953) - Alles für Papa
(1952) - Lockende Sterne
(1952) - Ich warte auf dich
(1952) - Herz der Welt
(1952) - Heimweh nach dir
(1952) - Der Tag vor der Hochzeit
(1952) - Der Fürst von Pappenheim
(1952) - Le Banquet des fraudeurs
(1951) - Wenn die Abendglocken läuten
(1951) - Die Verschleierte Maja
(1951) - Mein Freund, der Dieb
(1951) - Königin einer Nacht
(1950) - Gabriela
(1950) - Furioso
(1950) - Das Mädchen aus der Südsee
(1950) - Absender unbekannt
(1949) - Ruf an das Gewissen
(1949) - Nachtwache
(1949) - Gefährliche Gäste
(1949) - Der große Mandarin
(1949) - Bobří kožich
(1949) - Anonyme Briefe
(1948) - Eine alltägliche Geschichte
(1947) - Und finden dereinst wir uns wieder
(1945) - Dr. phil. Doederlein
(1944) - Seinerzeit zu meiner Zeit
(1944) - Meine vier Jungens
(1944) - Liebesbriefe
(1944) - Das Konzert
(1943) - Wildvogel
(1943) - Sophienlund
(1943) - Dobrodružství barona Prášila
(1942) - Zwei in einer großen Stadt
(1941) - Sechs Tage Heimaturlaub
(1941) - Příběh života
(1941) - Das Himmelblaue Abendkleid
(1941) - Heimaterde
(1940) - Die Gute Sieben
(1940) - Bismarck
(1940) - Bal paré
(1939) - V těžkém podezření
(1939) - Der Stammbaum des Dr. Pistorius
(1939) - Policejní akta Fabreani
(1939) - Evtl. spätere Heirat nicht ausgeschlossen
(1939) - Der Schritt vom Wege
(1938) - Urlaub auf Ehrenwort
(1938) - Steputat & Co.
(1938) - Rätsel um Beate
(1938) - Kleiner Mann - ganz groß!
(1938) - Einquartierung bei Klawunde
(1938) - Das Ehesanatorium
(1938) - Der Tag nach der Scheidung
(1938) - Der Fall Deruga
(1937) - Vládce
(1937) - Fridericus
(1936) - Tajemství starého domu
(1936) - Schloß Vogelöd
(1936) - Hans im Glück
(1936) - Familienparade
(1936) - Eine Frau ohne Bedeutung
(1936) - Donner, Blitz und Sonnenschein
(1936) - Krach und Glück um Künnemann
(1935) - Wunder des Fliegens: Der Film eines deutschen Fliegers
(1935) - Pygmalion
(1935) - Pošetilá panna
(1935) - Hermine und die sieben Aufrechten
(1935) - Familie Schimek
(1935) - Ein falscher Fuffziger
(1934) - Wilhelm Tell
(1934) - Menschen im Schatten, Menschen im Licht
(1934) - Konjunkturritter
(1934) - Ich heirate meine Frau
(1934) - Herz ist Trumpf
(1934) - Hanneles Himmelfahrt
(1934) - Die vier Musketiere
(1934) - Der schwarze Walfisch
(1934) - Der Polizeibericht meldet
(1934) - Der Meisterboxer
(1933) - Liebe muß verstanden sein
(1933) - Kavalíři od Maxima
(1933) - Der Traum vom Rhein
(1932) - Zwei glückliche Tage
(1932) - Wenn zwei sich streiten
(1932) - Tannenberg
(1932) - Schuberts Lieder
(1932) - Quick
(1932) - Nachtkolonne
(1932) - Das schöne Abenteuer
(1931) - Emil a detektivové
(1931) - Der Hauptmann von Köpenick
(1931) - Dann schon lieber Lebertran
(1931) - Berlín - Alexandrovo náměstí
(1930) - Skandal um Eva
(1930) - Der Detektiv des Kaisers
(1930) - Alraune
(1928) - Unter der Laterne
(1928) - Der alte Fritz - 2. Ausklang
(1927) - Schwester Veronica
(1927) - Irrwege der Liebe
(1927) - Der Katzensteg
(1927) - Benno Stehkragen
(1926) - Die Unehelichen
(1926) - Menschen untereinander
(1926) - Kubinke, der Barbier, und die drei Dienstmädchen
(1926) - Die versunkene Flotte
(1925) - Lebende Buddhas
(1925) - Heiratsschwindler
(1925) - Hedda Gabler
(1924) - Skok do života
(1924) - Mein Leopold
(1923) - Wilhelm Tell
(1923) - Freund Ripp
(1923) - Der große Sensationsprozeß
(1923) - Die Brennende Kugel
(1922) - Die Schuhe einer schönen Frau
(1922) - Jugend
(1922) - Die Dame und der Landstreicher
(1922) - Das Liebesnest 1
(1921) - Vergiftetes Blut
(1921) - Die Trommeln Asiens
(1921) - James Morres
(1921) - Die Diktatur des Lebens - 1. Teil: Die böse Lust
(1921) - Der tote Gast
(1921) - Der Held des Tages
(1921) - Das Geheimnis der Santa Maria
(1921) - Arme, kleine Eva - 2. Teil
(1921) - Am Webstuhl der Zeit
(1920) - Die Spieler
(1920) - Der Gelbe Diplomat
(1920) - Föhn

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Käthe Haack 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Käthe Haack - herečka

se narodila 11.8.1897 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Käthe Haack

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Käthe Haack
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°01’
 
LunaLuna:
Vodnář
4°57’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°02’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°23’
 
MarsMars:
Panna
20°57’
 
JupiterJupiter:
Panna
13°43’
 
SaturnSaturn:
Štír
24°16’
 
UranUran:
Štír
25°00’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
22°00’
 
PlutoPluto:
Blíženci
14°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°21’
R
Černá LunaLilith:
Býk
27°16’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°44’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »