Kathy Baker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kathy Baker
(Kathy Whitton Baker)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Midland, Texas
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Kathy Baker - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.6.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kathy Baker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kathy Baker
datum narození 8.6.1950
(herečka, instagram)

Kathy Baker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wake
(2016) - Colony (TV seriál)
(2015) - Věčně mladá
(2015) - The Party Is Over
(2015) - Falešný Hollywood (TV seriál)
(2014) - Those Who Kill (TV seriál)
(2014) - Return to Zero
(2014) - Model Home
(2014) - Bulvár
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2012) - Máme rádi velryby
(2012) - Jesse Stone: Bludiště pochybností
(2011) - Velká krize
(2011) - Take Shelter
(2011) - Seven Days in Utopia
(2011) - Next Time on Lonny (TV seriál)
(2011) - Kazatel Kalašnikov
(2011) - Jesse Stone: Ztracená nevinnost
(2011) - Good Day for It
(2011) - Against the Wall (TV seriál)
(2010) - Nenápadná slečna
(2010) - Jesse Stone: Bez výčitek
(2010) - Chicken on a Pizza
(2009) - Unstable
(2009) - Jesse Stone: Tenký led
(2008) - Shades of Ray
(2008) - Poslední čas na lásku
(2007) - Láska podle předlohy
(2007) - Jesse Stone: Radikální změna
(2007) - Babylon Fields
(2006) - Všichni královi muži
(2005) - Žraloci útočí
(2005) - Nine Lives
(2005) - Mezi otci a syny
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Sucker Free City
(2004) - Přes noc třicítkou
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - The Words and Music of 'Cold Mountain' (koncert)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Lásce neutečeš
(2003) - Frankie and Johnny Are Married
(2002) - Vražedné tango
(2002) - Too Young to Be a Dad
(2002) - Ten Tiny Love Stories
(2002) - Od dveří ke dveřím
(2001) - Tajemný ostrov
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Murphy's Dozen
(2000) - Krysouni
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Pravidla moštárny
(1999) - Já a táta
(1999) - Čas zázraků
(1999) - Co vlastně ženy chtějí?
(1999) - ATF
(1998) - Oklahoma City: A Survivor's Story
(1997) - Zbraň davového šílenství
(1997) - Rande
(1997) - Not In This Town
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Nezvaný host
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Vzteklej pes a Glorie
(1993) - Opojný život
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Článek 99
(1991) - One Special Victory
(1990) - Střihoruký Edward
(1990) - Mister Frost
(1990) - Image
(1989) - Táta
(1989) - Označeni k zabití
(1989) - Dýka
(1988) - Píseň pro Davida
(1988) - Čistý a střízlivý
(1987) - Chytrák
(1986) - Nobody's Child
(1986) - A Killing Affair
(1983) - Správná posádka
Kathy Baker - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1944) Steven Robman - manžel

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kathy Baker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kathy Baker - herečka

se narodila 8.6.1950 ve městě Midland, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kathy Baker

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Kathy Baker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°07’
 
LunaLuna:
Ryby
28°37’
 
MerkurMerkur:
Býk
23°43’
 
VenušeVenuše:
Býk
7°55’
 
MarsMars:
Panna
28°48’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°54’
 
SaturnSaturn:
Panna
13°04’
 
UranUran:
Rak
4°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°39’
R
PlutoPluto:
Lev
16°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°43’
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°23’
 
CheirónCheirón:
Střelec
18°46’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »