Kathy Burke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kathy Burke
(Katherine Lucy Bridget Burke)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Kathy Burke - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kathy Burke 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kathy Burke
datum narození 13.6.1964
(herečka, instagram)

Kathy Burke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Crashing (TV seriál)
(2015) - Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
(2015) - Pan
(2013) - Psychobitches (TV seriál)
(2012) - 8 Out of 10 Cats Does Countdown
(2012) - Walking and Talking (TV seriál)
(2011) - The Antics Roadshow
(2011) - Jeden musí z kola ven
(2011) - Bertie Crisp
(2010) - Straight to Hell Returns
(2010) - Little Crackers (TV seriál)
(2006) - Spláchnutej
(2005) - What Goes Up (Must Come Down)
(2005) - Dvacet tisíc ulic pod nebem
(2002) - The Importance of Being Morrissey
(2002) - Tenkrát v Midlands
(2002) - Anita a já
(2001) - The Martins
(2001) - Harry Enfield Presents Wayne and Waynetta's Guide to Wedded Bliss
(2000) - Love, Honour and Obey
(2000) - Klub sráčů
(1999) - Pleasure Island (TV seriál)
(1999) - Letošní láska
(1999) - Harry Enfield Presents Kevin's Guide to Being a Teenager
(1999) - Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
(1998) - The Best of British (TV seriál)
(1998) - Ted & Ralph
(1998) - Tanec na konci léta
(1998) - Královna Alžběta
(1997) - Pouze vnitrožilně
(1997) - The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
(1995) - Comic Relief: Behind the Nose
(1995) - Life's a Bitch
(1995) - Hello, Hello, Hello
(1995) - After Miss Julie
(1994) - Sin Bin
(1994) - Room 101 (TV seriál)
(1994) - Harry Enfield and Chums (TV seriál)
(1994) - Common As Muck (TV seriál)
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1993) - Is That All There Is?
(1990) - Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
(1989) - Work Experience
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1988) - Two of Us
(1987) - Walker
(1987) - Přímo do pekla
(1987) - Eat the Rich
(1986) - A Very Peculiar Practice (TV seriál)
(1986) - Sid a Nancy
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Forever Young
(1986) - The Best Years of Your Life
(1985) - Sacred Hearts
(1985) - Past Caring
(1982) - Scrubbers

Kathy Burke - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kathy Burke - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kathy Burke 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kathy Burke - herečka

se narodila 13.6.1964 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kathy Burke

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Kathy Burke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°29’
 
LunaLuna:
Lev
8°41’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°52’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°30’
R
MarsMars:
Býk
27°08’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°26’
 
SaturnSaturn:
Ryby
5°02’
 
UranUran:
Panna
6°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°32’
R
PlutoPluto:
Panna
11°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°38’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°46’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »