Kati Outinen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kati Outinen
(Anna Katriina Outinen)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herečka

Kati Outinen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.8.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kati Outinen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kati Outinen
datum narození 17.8.1961
(herečka, instagram)

Kati Outinen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Taiteilijan työ
(2015) - Jussi Gaala 2015
(2014) - O násilí
(2014) - Æ ofan í æ
(2013) - Láska, soudruhu
(2013) - Klauni
(2012) - Odhalený přístav
(2011) - Marian Ilmestys
(2011) - Le Havre
(2009) - Missä on missä?
(2009) - Havukka-ahon ajattelija
(2009) - Dům košaté lásky
(2008) - Helsinki, ikuisesti
(2008) - Suojelijat (TV seriál)
(2008) - Sauna
(2008) - Domov šedých motýlů
(2007) - Mansikkapaikka
(2007) - Muuttopäivä
(2006) - Světla v soumraku
(2006) - Avida
(2005) - Tahdon asia (TV seriál)
(2005) - Eläville ja kuolleille
(2004) - Arto Nyberg
(2004) - 55 min. puheaikaa
(2004) - Populärmusik från Vittula
(2004) - Mélyen örzött titkok
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2002) - Sotalapsen tarina
(2002) - Nude, Descending...
(2002) - Muž bez minulosti
(2002) - Hurja joukko (TV seriál)
(2002) - Dream, Dream, Dream
(2002) - Dogs Have No Hell
(2002) - Dalších deset minut
(2001) - Esko Nikkari - köyhän miehen Brando
(2001) - Aki Kaurismäki
(2001) - Benner & Benner (TV seriál)
(2001) - Ampiaispaini
(2000) - Rytmihäiriöitä
(2000) - Pako punaisten päämajasta
(2000) - Ilmalaiva Finlandia
(1999) - Juha
(1999) - Jatkoaika (TV seriál)
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Erakkorapu
(1998) - Zugvögel - ... einmal nach Inari
(1998) - Vägsjälar (TV seriál)
(1998) - Säädyllinen murhenäytelmä
(1998) - Eros ja Psykhe
(1997) - Sairaan kaunis maailma
(1997) - Kallion kuningas
(1997) - Juhannustarinoita
(1997) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1996) - Välittäjä
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Juna
(1994) - Kaurismäki & Kaurismäki
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Drž si šátek, Tatjano
(1993) - Haastattelijana Mirja Pyykkö
(1991) - Isänmaan kaikuja (TV seriál)
(1990) - Täysin syytön
(1990) - Děvče ze sirkárny
(1989) - Kalliolle kukkulalle
(1989) - Špinavé ruce
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Kaurismäki-ilmiö
(1986) - Stíny v ráji
(1986) - Paperienkelit
(1986) - Kuningas lähtee Ranskaan
(1985) - Painija
(1984) - Päivää, herra Kivi
(1984) - Aikalainen
(1981) - Prinsessa joka nukkui 100 vuotta
(1981) - Debyytti
(1980) - Živote, tady jsem!

Kati Outinen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kati Outinen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kati Outinen - herečka

se narodila 17.8.1961 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kati Outinen

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Kati Outinen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
24°19’
 
LunaLuna:
Štír
1°10’
 
MerkurMerkur:
Lev
27°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°51’
 
MarsMars:
Váhy
0°17’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°25’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°32’
R
UranUran:
Lev
26°01’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°44’
 
PlutoPluto:
Panna
7°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°14’
R
Černá LunaLilith:
Lev
21°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°45’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »