Katri-Helena wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Katri-Helena
(Katri Helena Koistinen)

Narození:
Místo:
Tuupovaara
Země:
Věk:
73 let

Katri-Helena - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.8.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Katri-Helena 2017, 2018 - Wikipedie info)

Katri-Helena - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Iskelmä-Suomi (TV seriál)
(2014) - Nuottien matkassa (TV pořad)
(2014) - Cheek - Live@Olympiastadion (koncert)
(2012) - Vain elämää
(2011) - Korkojen kera
(2011) - Hjalliksen kanssa
(2011) - Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro
(2011) - Kari Tapion muistokonsertti (koncert)
(2010) - Nenäpäivä-show
(2009) - Puoli seitsemän
(2009) - Pitkä kuuma kesä
(2008) - Strada
(2007) - Mansikkapaikka
(2007) - Euroviisujen parhaat (koncert)
(2006) - Tanssii tähtien kanssa
(2005) - Viihdevuodet
(2005) - Pirjo, Pirjo ja Mato
(2005) - Iskelmä Finlandia
(2004) - Iskelmä Finlandia
(2004) - Ikimuistoinen
(2004) - Arto Nyberg
(2003) - Mies ja musiikki
(2003) - Katri Helena ja muita taivaankappaleita
(2003) - Estradilla: Katri Helenan juhlakonsertti (koncert)
(2002) - Leikin varjolla
(2002) - Jos sais kerran
(2000) - Leidit lavalla
(2000) - Hotelli Sointu
(1998) - Estradilla: Katri Helena
(1998) - Iskelmäprinssi (TV seriál)
(1997) - BumtsiBum!
(1996) - Kesäillan valssi
(1995) - Tammerkosken sillalla
(1994) - Tanssit stadissa
(1993) - Eurovision laulukilpailu 1993 - Suomen karsinta
(1993) - Ei itketä lauantaina
(1992) - Suomi-Neidon syntymäpäivät
(1990) - Tenavatähti
(1990) - Syksyn sävel 1990
(1988) - Syksyn sävel 1988
(1982) - Rauhanjuna
(1981) - Syksyn sävel 1981
(1980) - Syksyn sävel 1980
(1979) - Parempi myöhään
(1979) - Laulunlyömät
(1979) - Eurovision laulukilpailu 1979 - Suomen karsinta
(1978) - Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta
(1976) - Syksyn sävel 1976
(1973) - Iltatähti
(1971) - Pinnalla
(1971) - M-show
(1970) - Syksyn sävel 1970
(1970) - Lauantaitanssit
(1968) - Syksyn sävel 1968
(1967) - Muistatko vielä sen purren?
(1967) - Katri-Helena Hi, Lili, Hi, Lo
(1966) - Naapurivisa
(1966) - Elävät kuvat
(1966) - Topralli
(1965) - Totuus Robin Hoodista
(1965) - Poppis
(1965) - Ohimennen - nuorten nonstop
(1964) - Valtatie 77
(1960) - Kuukauden suositut

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Katri-Helena 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 17.8.1945 ve městě Tuupovaara
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Katri-Helena

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Katri-Helena
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
24°12’
 
LunaLuna:
Střelec
10°37’
 
MerkurMerkur:
Lev
29°53’
R
VenušeVenuše:
Rak
14°49’
 
MarsMars:
Blíženci
16°45’
 
JupiterJupiter:
Panna
28°27’
 
SaturnSaturn:
Rak
19°34’
 
UranUran:
Blíženci
16°52’
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°40’
 
PlutoPluto:
Lev
10°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°42’
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°57’
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°55’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »