Katrin Saß wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Katrin Saß

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Schwerin
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herečka

Katrin Saß - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.10.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Katrin Saß 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Katrin Saß
datum narození 23.10.1956
(herečka, instagram)

Katrin Saß - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Block B – Unter Arrest (TV seriál)
(2014) - Mörderhus. Der Usedom-Krimi
(2013) - Sein letztes Rennen
(2012) - Muži vždycky lžou
(2010) - Poslední mlčení
(2010) - Po letech
(2010) - Jezero Weissensee (TV seriál)
(2010) - Die Freundin der Tochter
(2010) - Der Doc und die Hexe
(2010) - Blond bringt nix
(2009) - Na lásku není nikdy pozdě
(2009) - Lulu a Jimi
(2008) - Tichá pošta
(2008) - Tatort - Tod einer Heuschrecke
(2008) - Donne-moi la main
(2008) - Dell & Richthoven (TV seriál)
(2007) - Temná hodinka Benátské republiky
(2007) - Mitten im Leben (TV seriál)
(2007) - KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
(2007) - Hochzeit um jeden Preis
(2007) - Heimweh nach drüben
(2006) - Unter anderen Umständen
(2006) - Šest týdnů strachu
(2006) - Meine verrückte türkische Hochzeit
(2006) - Kriminalista (TV seriál)
(2006) - Izginuli
(2005) - Mutterseelenallein
(2005) - Místo činu - Křest ohněm
(2005) - Bloch - Ein krankes Herz
(2004) - Problemzone Schwiegereltern
(2003) - zibb
(2003) - Babij Jar
(2003) - Tatort - Bienzle und der Taximord
(2003) - Good bye, Lenin!
(2002) - Místo činu: Kolín - Odveta
(2001) - Smrtící víkend
(2001) - Heidi M.
(2000) - Verhängnisvolles Glück
(2000) - Tatort - Blüten aus Werder
(2000) - Schimanski: Smrtící láska
(2000) - Die Polizistin
(1999) - Místo činu - Smrtelný strach
(1999) - Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
(1998) - Sperling und der brennende Arm
(1998) - Specialisté na vraždy (TV seriál)
(1998) - Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark
(1998) - Mann stürzt ab, Ein
(1998) - Härtetest
(1998) - Das vergessene Leben
(1997) - Leute heute
(1997) - Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin
(1996) - Polizeiruf 110 - Kurzer Traum
(1996) - Polizeiruf 110 - Die Gazelle
(1995) - Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit
(1995) - Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz
(1995) - Polizeiruf 110 - Im Netz
(1994) - Polizeiruf 110 - Totes Gleis
(1994) - Polizeiruf 110 - Opfergang
(1994) - Der Nachlaß
(1994) - Dreimal die Woche...
(1993) - Tatort - Tod einer alten Frau
(1993) - Tatort - Berlin - beste Lage
(1993) - Stunde der Füchse
(1993) - Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen
(1993) - Inge, April und Mai
(1992) - Sie und Er
(1992) - Das Große Fest
(1991) - DAS!
(1991) - Heute sterben immer nur die anderen
(1988) - Poslední kapitola
(1986) - Der Traum vom Elch
(1986) - Dům u řeky
(1985) - Ode dneška dospělý
(1984) - Polizeiruf 110 - Schwere Jahre - 2. Teil
(1982) - Zahl bar, wenn du kannst
(1982) - Familie Rechlin
(1981) - Polizeiruf 110 - Nerze
(1981) - Občanská záruka na jeden rok
(1981) - Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité
(1980) - Snoubenka
(1979) - Die Schmuggler von Rajgrod
(1979) - Dokud vás smrt nerozdělí

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.10.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Katrin Saß 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Katrin Saß - herečka

se narodila 23.10.1956 ve městě Schwerin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Katrin Saß

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Katrin Saß
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
0°03’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°33’
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°56’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°07’
 
MarsMars:
Ryby
14°15’
 
JupiterJupiter:
Panna
22°16’
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°19’
 
UranUran:
Lev
6°48’
 
NeptunNeptun:
Štír
0°09’
 
PlutoPluto:
Panna
0°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
0°23’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°52’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°28’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »