Kay Francis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kay Francis
(Katherine Edwina Gibbs)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Oklahoma City, Oklahoma
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Kay Francis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.1.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kay Francis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kay Francis
datum narození 13.1.1905
(herečka, instagram)

Kay Francis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1946) - Wife Wanted
(1945) - Divorce
(1945) - Allotment Wives
(1944) - Four Jills in a Jeep
(1942) - Between Us Girls
(1942) - Always in My Heart
(1941) - The Man Who Lost Himself
(1941) - The Feminine Touch
(1941) - Play Girl
(1941) - Charley's Aunt
(1940) - When the Daltons Rode
(1940) - Little Men
(1940) - It's a Date
(1939) - Women in the Wind
(1939) - King of the Underworld
(1939) - In Name Only
(1938) - Women Are Like That
(1938) - Secrets of an Actress
(1938) - My Bill
(1938) - Comet Over Broadway
(1938) - Breakdowns of 1938
(1937) - Stolen Holiday
(1937) - First Lady
(1937) - Confession
(1937) - Another Dawn
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 3
(1936) - The White Angel
(1936) - Give Me Your Heart
(1935) - Things You Never See on the Screen
(1935) - The Goose and the Gander
(1935) - Stranded
(1935) - Living on Velvet
(1935) - I Found Stella Parish
(1934) - Wonder Bar
(1934) - Mandalay
(1934) - Dr. Monica
(1934) - British Agent
(1933) - The House on 56th Street
(1933) - Storm at Daybreak
(1933) - Mary Stevens, M.D.
(1933) - The Keyhole
(1933) - I Loved a Woman
(1932) - Útěk z ráje
(1932) - Tři v kruhu
(1932) - Street of Women
(1932) - Strangers in Love
(1932) - Man Wanted
(1932) - Jewel Robbery
(1932) - Cynara
(1931) - 24 Hours
(1931) - The Vice Squad
(1931) - Transgression
(1931) - The False Madonna
(1931) - Scandal Sheet
(1931) - Ladies' Man
(1931) - Guilty Hands
(1931) - Girls About Town
(1930) - The Virtuous Sin
(1930) - Street of Chance
(1930) - Raffles
(1930) - Passion Flower
(1930) - Paramount on Parade
(1930) - A Notorious Affair
(1930) - Let's Go Native
(1930) - Galas de la Paramount
(1930) - For the Defense
(1930) - Behind the Make-Up
(1929) - The Marriage Playground
(1929) - Kokosové ořechy
(1929) - Illusion
(1929) - Gentlemen of the Press
(1929) - Dangerous Curves
Kay Francis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1890) John Meehan - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1890) Fritz Lang
(*1904) Delmer Daves
(*1884) Walter Huston
(*1900) Richard Arlen
(*1890) Herbert Marshall
(*1885) Joseph Taylor
(*1898) Lee Tracy
(*1887) Roland Young
(*1888) Maurice Chevalier
(*1916) Ed Davis
(*1910) Ivan Goff
(*1906) Otto Preminger

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kay Francis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kay Francis - herečka

se narodila 13.1.1905 ve městě Oklahoma City, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kay Francis

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Kay Francis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°40’
 
LunaLuna:
Beran
18°57’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°09’
 
VenušeVenuše:
Ryby
6°50’
 
MarsMars:
Váhy
29°50’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°37’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
 
UranUran:
Kozoroh
1°25’
 
NeptunNeptun:
Rak
6°20’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°47’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°08’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
0°02’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »