Keanu Reeves wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Keanu Reeves
(Keanu Charles Reeves)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.9. 1964 - 05:41h
Místo:
Bejrút
Země:
Věk:
52 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Keanu Reeves - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
2.9.1964 - 05:41  (EET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.9.1964 - 03:41  
LB, Bejrút:
33°53' s.š., 35°30' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Keanu Reeves 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Keanu Reeves
datum narození 2.9.1964
(herec, instagram)

Keanu Reeves - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Whole Truth
(2016) - The Neon Demon
(2016) - The Bad Batch
(2016) - Rain (TV seriál)
(2016) - Keanu
(2017) - John Wick: Chapter Two
(2016) - Exposed
(2016) - Anyone Can Quantum
(2015) - Do hloubky webu
(2015) - Nebezpečné pokušení
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - 21 Years: Richard Linklater
(2014) - Side by Side Extra: Volume Two
(2014) - Side by Side Extra: Volume Three
(2014) - Side by Side Extra: Volume One
(2014) - Side by Side Extra: Volume Four
(2014) - Side by Side Extra: Volume Five
(2014) - John Wick
(2013) - 47 róninů
(2013) - Muž taiči
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Bok po boku
(2012) - Ztracená generace
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - A Man's Story
(2010) - Příležitost dělá zloděje
(2009) - Soukromé životy Pippy Lee
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Street Kings
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The Great Warming
(2006) - Temný obraz
(2006) - Dům u jezera
(2005) - Video Hits: Paula Abdul (hudební videoklip)
(2005) - Ellie Parker
(2005) - Cucák
(2005) - Constantine
(2004) - The Matrix Revolutions Revisited
(2004) - The Matrix Reloaded Revisited
(2004) - The Burly Man Chronicles
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Trier, Kidman og Cannes
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - Matrix Revolutions
(2003) - Matrix Reloaded
(2003) - Lepší pozdě nežli později
(2003) - Animatrix: Dětský příběh
(2003) - Animatrix
(2002) - Inside 'Speed'
(2002) - The Art Show (TV seriál)
(2001) - Matrix: Nová návštěva
(2001) - The Gift: A Look Inside
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Listopadová romance
(2001) - Hardball
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(2000) - Sleduje tě vrah!
(2000) - Náhradníci
(1999) - Making 'The Matrix'
(1999) - Me and Will
(1999) - Matrix
(1999) - Akce (TV seriál)
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1997) - Ďáblův advokát
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Líbánky bez ženicha
(1995) - Making of 'Johnny Mnemonic'
(1995) - Procházka v oblacích
(1995) - Johnny Mnemonic
(1994) - Howard Stern
(1994) - The Making of 'Speed'
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1993) - Mnoho povyku pro nic
(1993) - Malý Buddha
(1993) - I na kovbojky občas padne smutek
(1993) - Freaked
(1992) - Gomorron
(1992) - Drákula
(1991) - Captivated '92: The Video Collection (hudební videoklip)
(1991) - Providence
(1991) - Neskutečná cesta Billa a Teda
(1991) - Mé soukromé Idaho
(1991) - Bod zlomu
(1990) - Miluji tě k smrti
(1990) - Julie a její milenci
(1990) - Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
(1989) - Skvělé dobrodružství Billa a Teda
(1989) - Rodičovství
(1989) - Life Under Water
(1988) - Princ z Pensylvánie
(1988) - Píseň pro Davida
(1988) - Noc předtím
(1988) - Nebezpečné známosti
(1986) - Youngblood
(1986) - Young Again
(1986) - Under the Influence
(1986) - Na břehu řeky
(1986) - Msta
(1986) - Let
(1986) - Byli jednou dva
(1986) - Bratrstvo spravedlivých
(1985) - Tak si jdi
(1985) - One Step Away
(1982) - Going Great (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Film '72

Keanu Reeves - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Keanu Reeves - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Keanu Reeves - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.9.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Keanu Reeves 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Keanu Reeves - herec

se narodil 2.9.1964 ve městě Bejrút
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Keanu Reeves

Dnes se narodili
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Keanu Reeves
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
9°41’
12
 
LunaLuna:
Rak
16°19’
11
 
MerkurMerkur:
Panna
9°57’
12
R
VenušeVenuše:
Rak
23°54’
11
 
MarsMars:
Rak
21°48’
11
 
JupiterJupiter:
Býk
25°51’
9
 
SaturnSaturn:
Ryby
1°02’
6
R
UranUran:
Panna
10°23’
12
 
NeptunNeptun:
Štír
15°25’
3
 
PlutoPluto:
Panna
13°49’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°22’
10
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°46’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°46’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
21°31’
11
Domy:
Panna
14°53’
Ryby
14°53’
2:
Váhy
11°00’
8:
Beran
11°00’
3:
Štír
11°00’
9:
Býk
11°00’
Střelec
13°28’
Blíženci
13°28’
5:
Kozoroh
16°05’
Rak
16°05’
6:
Vodnář
16°54’
Lev
16°54’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
29°10’
11
Slun./Luna:
Lev
13°00’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gary Busey
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Nelson Eddy
(*1901) herec

Česká republika Tereza Voříšková
(*1989) herečka

Česká republika Daniel Nekonečný
(*1966) zpěvák, tanečník, šoumen, herec

Spojené státy Nicole Scherzinger
(*1978) herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Madison
(*1751 - 1836) 4. prezident usa

Itálie Italo Balbo
(*1896 - 1940) italský letec a velitel tzv. černých košil

Kanada Terry Fox
(*1958 - 1981) kanadský aktivista, jednonohý běžec

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875 - 1947) básník

Česká republika Josef Václav Sládek
(*1845 - 1912) překladatel, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »