Keir Dullea wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Keir Dullea
(Keir Atwood Dullea)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.5. 1936 - 02:14h
Místo:
Cleveland Heights, Ohio
Země:
Věk:
82 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Keir Dullea - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.5.1936 - 02:14  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.5.1936 - 07:14  
US, Cleveland Heights:
41°30' s.š., 81°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Keir Dullea 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Keir Dullea
datum narození 30.5.1936
(herec, instagram)

Keir Dullea - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Path (TV seriál)
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2014) - Kubrick Remembered
(2014) - Svět na houpačce
(2014) - Space Station 76
(2013) - Isn't It Delicious
(2012) - Pokoj 237
(2012) - HENRi
(2009) - Fortune
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Vdaná snoubenka
(2006) - A Lonely Sky
(2006) - Kauza CIA
(2005) - On Screen! (TV seriál)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2003) - Lovec vetřelců
(2002) - Three Days of Rain
(2001) - 2001: The Making of a Myth
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2000) - Příběh Audrey Hepburnové
(2000) - Píseň všedního života
(2000) - The Divine Inspiration
(1992) - To teda byla noc
(1990) - Night of 100 Stars III
(1984) - 2010: The Odyssey Continues
(1984) - 2010: Druhá vesmírná odysea
(1984) - Slepý, který viděl
(1984) - The Next One
(1983) - Zděděný strach ze smrti
(1981) - No Place to Hide
(1980) - The Starlost: Deception
(1980) - The Starlost: The Beginning
(1980) - The Starlost: The Alien Oro
(1980) - The Hostage Tower
(1980) - Brave New World
(1979) - Legenda o zlaté zbrani
(1978) - Leopard in the Snow
(1978) - Because He's My Friend
(1977) - Welcome to Blood City
(1977) - Pronásledovaná
(1977) - Mannikin
(1976) - Law and Order
(1974) - Paul and Michelle
(1974) - Černé Vánoce
(1973) - The Starlost (TV seriál)
(1973) - Paperback Hero
(1972) - Papežka Jana
(1972) - Il Diavolo nel cervello
(1971) - Montserrat
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Black Water Gold
(1969) - De Sade
(1968) - 2001: Vesmírná odysea
(1967) - Lišák
(1966) - Madame X
(1965) - Hledá se Bunny Lakeová
(1964) - The Thin Red Line
(1964) - Le Ore nude
(1964) - Mail Order Bride
(1962) - The Match Game
(1962) - David a Líza
(1961) - Hoodlum Priest
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Mrs. Miniver
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.5.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Keir Dullea 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Keir Dullea - herec

se narodil 30.5.1936 ve městě Cleveland Heights, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Keir Dullea

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Keir Dullea
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
8°41’
2
 
LunaLuna:
Váhy
2°46’
6
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°32’
2
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°29’
2
 
MarsMars:
Blíženci
11°49’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
20°59’
9
 
SaturnSaturn:
Ryby
21°33’
12
 
UranUran:
Býk
7°23’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
13°59’
6
 
PlutoPluto:
Rak
25°42’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°57’
10
 
Černá LunaLilith:
Váhy
15°54’
7
 
CheirónCheirón:
Blíženci
16°12’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
13°42’
9
Domy:
Beran
7°47’
Váhy
7°47’
2:
Býk
17°21’
8:
Štír
17°21’
3:
Blíženci
12°58’
9:
Střelec
12°58’
Rak
4°03’
Kozoroh
4°03’
5:
Rak
25°49’
Kozoroh
25°49’
6:
Lev
23°53’
Vodnář
23°53’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
20°55’
11
Slun./Luna:
Lev
5°43’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »