Keith Allen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Keith Allen
(Keith Philip George Allen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Swansea, Wales
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Keith Allen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.9.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Keith Allen 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Keith Allen
datum narození 2.9.1953
(herec, instagram)

Keith Allen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Undercover (TV seriál)
(2015) - North v South
(2015) - Hector
(2014) - The Magnificent Eleven
(2014) - The Last Showing
(2013) - Talking to the Dead (TV seriál)
(2013) - In a Heartbeat
(2013) - By Any Means (TV seriál)
(2012) - Vinyl
(2012) - Ostrov pokladů
(2011) - Case Histories (TV seriál)
(2011) - The Calculus of Love
(2011) - The Body Farm (TV seriál)
(2010) - Uprchlík (TV seriál)
(2010) - Come on Eileen
(2008) - V hlavní roli já
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - Tourette de France
(2007) - Keith Allen Will Burn in Hell
(2007) - Smrtící mobil (TV seriál)
(2007) - Hezké sny
(2006) - World of Robin Hood
(2006) - Le Foot, c'est de l'art
(2006) - Viva Blackpool
(2006) - Robin Hood (TV seriál)
(2004) - De-Lovely
(2004) - Bodies (TV seriál)
(2004) - Agent Cody Banks 2
(2003) - Zabít Hitlera
(2003) - Když tě miluji...
(2002) - Arena: Harold Pinter
(2002) - Nonstop párty
(2002) - Bear's Kiss
(2001) - Ti druzí
(2001) - Má žena je herečka
(2001) - Is Harry on the Boat?
(2001) - Do toho
(2001) - Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
(2000) - The Best of Blur (hudební videoklip)
(2000) - Rancid Aluminium
(2000) - Breath
(2000) - Bob Martin (TV seriál)
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Mauvaise passe
(1999) - Jack of Hearts (TV seriál)
(1998) - You Are Here: Whatever Happened to Baby Jo?
(1998) - Roger Roger (TV seriál)
(1998) - The Life and Crimes of William Palmer
(1997) - Twin Town
(1997) - Preaching to the Perverted
(1997) - Born to Run (TV seriál)
(1996) - Trainspotting
(1996) - Sharman (TV seriál)
(1996) - Loch Ness
(1996) - The Bite (TV seriál)
(1995) - Drunk and Disorderly
(1995) - Dangerfield (TV seriál)
(1995) - Blue Juice
(1994) - Zajatci
(1994) - Mělký hrob
(1994) - Martin Chuzzlewit (TV seriál)
(1994) - Důvěra
(1994) - Druhý nejlepší
(1994) - Beyond Bedlam
(1993) - Mladí Američané
(1992) - Rebečiny dcery
(1992) - Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
(1991) - Shooting Stars
(1991) - Kafka
(1990) - Snílek
(1990) - Keith Allen Live
(1990) - Jackson Pace: The Great Years (TV seriál)
(1990) - I Love Keith Allen (TV seriál)
(1990) - Chicago Joe a holka ze šantánu
(1989) - 1996
(1989) - Making Out (TV seriál)
(1989) - The Angry Earth
(1989) - Aféra Profumo
(1988) - A Very British Coup
(1986) - Comrades
(1985) - Ztracené vztahy
(1985) - The Supergrass
(1982) - Walter
(1982) - Crystal Gazing
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1981) - Wolcott (TV seriál)
(1981) - Boom Boom, Out Go the Lights

Keith Allen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.9.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Keith Allen 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Keith Allen - herec

se narodil 2.9.1953 ve městě Swansea, Wales, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Keith Allen

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Keith Allen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
9°42’
 
LunaLuna:
Rak
4°31’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°59’
 
VenušeVenuše:
Lev
4°03’
 
MarsMars:
Lev
22°13’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
23°38’
 
SaturnSaturn:
Váhy
24°19’
 
UranUran:
Rak
21°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°04’
 
PlutoPluto:
Lev
23°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
1°07’
R
Černá LunaLilith:
Panna
28°04’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°33’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »