Kelly Hu wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kelly Hu
(Kelly Ann Hu)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka, modelka

Kelly Hu - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kelly Hu 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kelly Hu
datum narození 13.2.1968
(herečka, modelka, instagram)

Kelly Hu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Beyond the Game
(2015) - Kepler's Dream
(2015) - Death Valley
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2014) - High School Exorcism
(2014) - Cesta zítřka
(2013) - The Cinema Couch
(2013) - They Die by Dawn
(2013) - Scooby Doo a děsivý strašák
(2013) - The Haumana
(2012) - Bílá žába
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Wo Zhi Nu Ren Xin
(2011) - Phineas a Ferb v paralelním vesmíru
(2011) - A Mann's World
(2011) - Almost Perfect
(2010) - Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Batman vs. Red Hood
(2009) - Upíří deníky (TV seriál)
(2009) - Turnaj zabijáků
(2009) - Scooby-Doo a samurajův meč
(2008) - Stiletto
(2008) - Mrtvý vesmír
(2008) - Farm House
(2008) - Dim Sum Funeral
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Šanghajský polibek
(2007) - Succubus: Hell Bent
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - In Case of Emergency (TV seriál)
(2007) - Army Wives (TV seriál)
(2007) - Area 57
(2007) - Afro Samurai (TV seriál)
(2006) - Undoing
(2006) - Devil's Den
(2006) - Americanese
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Stav nouze
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Dark Shadows
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
(2003) - X-Men 2
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Od kolébky do hrobu
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Král Škorpión
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1997) - Sunset Beach (TV seriál)
(1997) - Fakin' Da Funk
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Malcolm & Eddie (TV seriál)
(1996) - Hvězdná výprava
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Není cesty zpět
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Maybe This Time (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Bláznivé dědictví
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - The Doors
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1991) - American Eyes
(1989) - Pátek třináctého 8
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kelly Hu 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kelly Hu - herečka, modelka

se narodila 13.2.1968 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kelly Hu

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Kelly Hu
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°51’
 
LunaLuna:
Lev
14°00’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°22’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°45’
 
MarsMars:
Ryby
27°12’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°47’
R
SaturnSaturn:
Beran
9°17’
 
UranUran:
Panna
28°30’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°28’
 
PlutoPluto:
Panna
22°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
21°41’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
27°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »