Ken Curtis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Curtis
(Curtis Wain Gates)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lamar, Colorado
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ken Curtis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.7.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Curtis 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ken Curtis
datum narození 2.7.1916
(herec, instagram)

Ken Curtis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Kovboj Conagher
(1988) - Vlak do Texasu
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1985) - All American Cowboy
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1983) - Lost
(1981) - Legenda divočiny
(1981) - California Gold Rush
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Once Upon a Starry Night
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1977) - The Life and Times of Grizzly Adams (TV seriál)
(1976) - Pony Express Rider
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1973) - Robin Hood
(1972) - The World of Sport Fishing
(1971) - This Is Your Life
(1964) - Podzim Čejenů
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1961) - Dva jeli spolu
(1960) - The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - My Dog, Buddy
(1960) - Freckles
(1960) - Alamo
(1959) - The Young Land
(1959) - Woman on the Run
(1959) - Vraždící bestie
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Kavaleristé
(1958) - The Last Hurrah
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - The Missouri Traveler
(1958) - Escort West
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - Spring Reunion
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Five Steps to Danger
(1956) - Stopaři
(1955) - The Long Gray Line
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Pan Roberts
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1952) - Tichý muž
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Fighting Coast Guard
(1951) - Don Daredevil Rides Again
(1950) - Rio Grande
(1950) - Everybody's Dancin'
(1949) - Stallion Canyon
(1949) - Riders of the Pony Express
(1949) - Call of the Forest
(1947) - Over the Santa Fe Trail
(1946) - Throw a Saddle on a Star
(1946) - That Texas Jamboree
(1946) - Singing on the Trail
(1946) - Lone Star Moonlight
(1946) - Cowboy Blues
(1945) - Song of the Prairie
(1945) - Rhythm Round-Up
(1945) - Out of the Depths
(1944) - Cowboy Canteen

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.7.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Curtis 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Curtis - herec

se narodil 2.7.1916 ve městě Lamar, Colorado, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Curtis

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Ken Curtis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
10°14’
 
LunaLuna:
Lev
2°28’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°44’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°20’
R
MarsMars:
Panna
18°01’
 
JupiterJupiter:
Býk
1°00’
 
SaturnSaturn:
Rak
18°46’
 
UranUran:
Vodnář
19°07’
R
NeptunNeptun:
Lev
1°32’
 
PlutoPluto:
Rak
3°00’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°02’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°20’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »