Ken Foree wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Foree
(Kentotis Alvin Foree)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Indianapolis, Indiana
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Ken Foree - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.2.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Foree 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ken Foree
datum narození 29.2.1948
(herec, instagram)

Ken Foree - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wrath of the Dead
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Procep
(2016) - Death House
(2012) - The Lords of Salem
(2012) - Cut/Print
(2011) - Voda pro slony
(2010) - Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
(2010) - D.C. Sniper
(2009) - Zone of the Dead
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Live Evil
(2008) - 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)
(2008) - Dead Bones
(2008) - The Boneyard Collection
(2007) - The Many Masks of Michael Myers
(2007) - Splatter Disco
(2007) - Halloween
(2007) - Brutal Massacre: A Comedy
(2007) - Brotherhood of Blood
(2007) - Black Santa's Revenge
(2006) - Devil's Den
(2005) - 30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects'
(2005) - Vyvrženci pekla
(2004) - Úsvit mrtvých
(2004) - The Devil's Due at Midnight
(2000) - Two Heads Are Better Than None
(1996) - Kenan & Kel (TV seriál)
(1996) - Dentista
(1995) - Sleepstalker
(1994) - Zmije (TV seriál)
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1994) - M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Čas pomsty
(1992) - Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
(1991) - The Royal Family (TV seriál)
(1991) - Night of the Warrior
(1991) - A Mother's Justice
(1991) - The Heroes of Desert Storm
(1991) - Hangfire
(1991) - Diplomatická imunita
(1990) - Without You I'm Nothing
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1990) - Takový je byznys
(1990) - Kožená tvář III
(1990) - Je to v háji
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Fatal Charm
(1990) - Death Spa
(1989) - Vlastní krev
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Phantom of the Mall: Eric's Revenge
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1988) - Zmije
(1988) - Glitz
(1987) - The Tracey Ullman Show (TV seriál)
(1987) - Terror Squad
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Ze záhrobí
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Northstar
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Komando 5
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
(1982) - Report to Murphy (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Terror Among Us
(1981) - Rytíři
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Elvis and the Beauty Queen
(1981) - Born to Be Sold
(1980) - The Golden Moment: An Olympic Love Story
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1979) - Tuláci
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - The Fish That Saved Pittsburgh
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Úsvit mrtvých
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1976) - The Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.2.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Foree 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Foree - herec

se narodil 29.2.1948 ve městě Indianapolis, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Foree

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Ken Foree
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°49’
 
LunaLuna:
Štír
13°53’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
22°14’
R
VenušeVenuše:
Beran
20°58’
 
MarsMars:
Lev
23°24’
R
JupiterJupiter:
Střelec
25°49’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°38’
R
UranUran:
Blíženci
22°06’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°26’
R
PlutoPluto:
Lev
13°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°40’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
14°01’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°40’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »